VRCKASTA TRUDNICA

Penelope u šestom mjesecu trudnoće izgleda sjajno

27.10.2010 u 11:27

Bionic
Reading

Čini se da je tridesetšestogodišnja španjolska glumica u šestom mjesecu trudnoće odlučila proživjeti posljednje dane 'slobode' punim plućima – barem dok još ima daha jer naglo buja, a i roda stiže već potkraj siječnja

Umjesto da sjedi doma i čekajući je digne sve četiri u zrak, Penelope Cruz odlučila je proveseliti se s mužem Javierom Bardemom i sestrom Monicom. Mjesto i vrijeme radnje: London noću. Dobro raspoloženi trio posjetio je ekskluzivni Groucho member's club, gdje je uz birane delicije i pića uživao do ranih jutarnjih sati.

Tek prije mjesec dana, kada se njezin trudnički trbuščić više ničime nije mogao sakriti, Penelope je potvrdila sretnu vijest, da očekuje svoje prvo dijete s novopečenim suprugom, također slavnim španjolskim glumcem Javierom Bardemom (41). Bebi, kažu, još nisu odabrali ime.

'Što god da bude, jako smo sretni', kazali su uglas, dodavši standardno 'Samo nek' je zdravo!'

Par se vjenčao u srpnju na Karibima, nakon 20-godišnjeg poznanstva i suradnje na filmskom hitu 'Šunka, šunka' Bigasa Lune. Navodno su već tada imali kratkotrajnu mladenačku vezu koja je prerasla u veliko prijateljstvo, a ono, pak, u ljubav. Na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu, Javier je javno obznanio da je voli. Taj romantični čin ne samo da joj je natjerao suze na oči, već je potpuno promijenio njezine nazore u vezi institucije braka.

'Ne vjerujem u brak, već samo u obitelj, ljubav i djecu. Jednom, kad dobijem potomstvo, bit će to moj najbolji projekt u životu. Ali neće to biti tako skoro', govorila je u jednome intervjuu još prošle godine. No ljubav promijeni sve.