PO PRVI PUT

Penelope Cruz i Javier Bardem postali roditelji

26.01.2011 u 09:25

Bionic
Reading

Španjolska glumica Penelope Cruz i njezin suprug Javier Bardem u utorak 25. siječnja postali su ponosni novopečeni roditelji

Kako javljaju španjolske novine El Pais, 36-godišnja glumica Penelope Cruz rodila je u utorak u Los Angelesu u prestižnoj i

poznatoj bolnici Cedars Sinai. Bračni par, koji inače nerado otkriva detalje o svom privatnom životu, ni ovaj put nije htio ništa otkriti, čak ni djetetovo ime i spol.

Par se vjenčao u lipnju prošle godine na za medije zatvorenoj ceremoniji na Karibima, a iako se poznaju već 16 godina, zaljubili su se tek 2007. na snimanju  filma 'Vicky Cristina Barcelona' Woodyja Allena.

Da bi sve bilo spremno za dolazak novog člana obitelji, Penelope je u subotu 15. siječnja organizirala darivanje djeteta na koje je pozvala sve prijateljice u svoj holivudski dom. Neki od slavnih uzvanika bili su manekenka Bar Refaeli i njezin dečko Leonardo DiCaprio.

Nakon zabave, bračni par se uputio na odmor u Palm Springs u Kaliforniji da bi se opustio i odmorio prije dolaska bebe na svijet.