JULIANA AWADA

Pazila je na svaki detalj: Bivša prva dama pohvalila se uređenjem dnevnog boravka

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 25.10.2022 00:40
  • Objavljeno 25.10.2022 u 00:38
Juliana Awada

Juliana Awada

Izvor: Profimedia / Autor: LAURIE DIEFFEMBACQ / AFP / Profimedia

Tijekom suprugova predsjedničkog mandata Argentinka Juliana Awada slovila je za jednu od najbolje odjevenih, ali i najljepših prvih dama u svijetu. Svoj nepogrešiv osjećaj za stil pretočila je i u svijet interijera pohvalivši se besprijekorno uređenim kutkom u svom domu

Osim u modi i vrtlarenju, supruga Mauricija Macrija podjednako uživa i u uređenju interijera. Potvrdila je to ovih dana na Instagramu objavom fotografija besprijekorno uređenog dnevnog boravka u svom domu u Buenos Airesu.

Super elegantan i moderan, s primjesama crne i bijele i prepun trendovskih dekoracija, dnevni boravak bivše prve dame osvaja na prvi pogled.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: instagram screenshot/ @juliana.awada

Dizajniran za potpuno uživanje, prostor ima nekoliko fotelja i sofa neutralnih nijansi, popraćenih crno-bijelim jastucima. Tu su i neodoljivi dekorativni detalji poput apstraktnih slika na zidovima i modne knjige pažljivo istaknute na stoliću.

Kad god može, Juliana iznova potvrđuje svoju ljubav prema prirodi i cvijeću. Zato je na jednom od stolića smješten nježan cvjetni aranžman s bijelim ružama, dok se u jednom kutku boravka nalazi posuda s prekrasnim bijelim orhidejama.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: instagram screenshot/ @juliana.awada

OSVAJA IZGLEDOM

Ne znamo je li ljepši dnevni boravak ili kuhinja: Zaljubit ćete se u luksuzni stan Jennifer Lawrence

Pogledaj galeriju
13