izaziva oduševljenje

Pametni nakit kojeg vole sestre Kardashian otvara vrata svoje prve trgovine u Parizu

29.11.2021 u 17:30

Bionic
Reading

Bellabeat kao lider u stvaranju wellness tehnlogije namjenjene isključivo ženama ostvaruje uspjehe gdje god se pojavi. I reality zvijezda Kourtney Kardashian oduševljena je kvalitetom njihovog novog proizvoda Ivy

Prestižne lokacije nisu strane ovom wellness tech brandu koji vrata svojeg prvog dućana otvara upravo u Parizu, centru svjetskog luksuza i svjetske ljepote, stoji u priopćenju.

'Dugo smo radili na projektu otvaranja naših dućana po Europi i sretni smo što smo napokon krenuli sa predstavljanjima svojih inovativnih proizvoda uživo. Pariz je samo početak našeg putovanja jer dućane otvaramo u Amsterdamu, Berlinu i naravno Zagrebu. Ovim uzbudljivim projektom želimo zatvoriti uspješnu godinu iza nas i na neki način prizvati sve ono dobro što si želimo i očekujemo u godini koja dolazi.' rekao je Sandro Mur, osnivač Bellabeata.

Posebno dizajnirana za žene i žensko tijelo Ivy putem najnaprednijih senzora neprekidno tijekom dana i noći nadzire tjelesne reakcije i svakodnevne navike, dajući cjelovit uvid u životni tempo. Pametna narukvica detaljno bilježi kretanje, hidrataciju, otkucaje srca, ritam disanja, tjelesnu temperaturu, spavanje, menstrualni ciklus i brojne druge značajke.

Uređaj prati vaše vitalne zdravstvene podatke, životne navike i cikluse te kroz aplikaciju pruža savjete koji vode žene da bolje upoznaju same sebe i ostvare svoj optimalan wellness.

Zajedno s elitnim hollywoodskim glam timom, mnoge influencerice i sportašice poludjele su za ovim pametnim nakitom. Isabel Alysa, Olivia Culpo, Ash Kholm, Chari Hawkins i mnoge druge zaposlene žene shvatile su koliko je važno pratiti svoje zdravlje i svoj ritam.

'Glavna misija Bellabeata, oduvijek je bila osnažiti i osvijestit žene da se inovativnom tehnologijom i analizom zdravstvenih podataka služe u svrhu otkrivanja i poboljšanja vlastitih životnih navika. Otvaranjem dućana želimo našu tehnologiju staviti u vaše ruke kako biste odmah i na licu mjesta vidjeli na koji način možete pratiti svoj životni ritam.' objasnila je Urška Sršen, suosnivačica Bellabeata.

Postoji razlog zašto se Bellabeat web stranica srušila tijekom rujanskog lansiranja Ivyja, prve pametne narukvice koja je napravljena samo za žene te koja pruža 24/7 podršku i analitiku za svoje korisnice. Žene posvuda jedva su čekale vidjeti kako će im 'najpametniji komad nakita' pomoći da postignu optimalno zdravlje i dobrobit kroz svoja životna putovanja. Više o Bellabeatu i novom Ivy proizvodu može se pronaći ovdje.

Vrlo izbirljiva u odabiru novih proizvoda koje će staviti na svoju platformu, Kourtney nije previse dvojila oko Ivy-a te je sada ova pametna narukvica ekskluzivno dostupna na prestižnoj poosh.com platformi.