SUPREME X TIFFANY & co.

Njihovoj suradnji nitko se nije nadao: Ova kolekcija nakita rasprodana je u svega nekoliko sekundi

15.11.2021 u 11:13

Bionic
Reading

Modni svijet posljednjih godina svjedočio je brojnim neočekivanim suradnjama brendova, a ona između poznatog brenda nakita Tiffany & Co i street style diva Supreme očekivano je rezultirala ogromnim interesom javnosti

Poznat po uzbudljivim suradnjama s nerijetko nespojivim brendovima, Supreme je ponovno uspio nadmašiti očekivanja svojih obožavatelja.

Udruživši snage s legendarnim brendom nakita Tiffany & Co., stvorio je liniju nakita i dodataka kojim su prepoznatljivom Tiffanyjevu nakitu darovali kul izgled.

Nakon što su svoju suradnju najavili na društvenim mrežama, u roku od 48 sati modna tražilica Lyst zabilježila je veliki interes modnih kupaca za predmetima s potpisom oba brenda.

Njihova linija nakita i dodataka u prodaju je lansirana 11. studenog, a svi predstavljeni komadi, čija se cijena kreće od 500 do 10 tisuća kuna, očekivano su rasprodani brzinom svjetlosti.

Svi komadi inspirirani su onima predstavljenim 1960. godine u kolekciji 'Return to Tiffany' i stvoreni od sterling srebra, a umjesto oznake 'Return To Tiffany' sada na svakom predmetu piše 'Please return to Supreme New York 925'.

Osim nakita i dodataka, Supreme je predstavio i majice u prepoznatljivoj tirkiznoj boji Tiffanyja po cijeni od petstotinjak kuna, a iako su izazvali podijeljenje reakcije javnosti, činjenica je da se ova kolekcije rasprodala u svega nekoliko sekundi, a komadi iz nje sada se preprodavaju i po četiri puta skupljoj cijeni.

  • +6
Moderne verzije bisernog nakita Izvor: Promo fotografije / Autor: promo