SMART MEMORY BRA

'Pametni' grudnjak koji žene čini još samouvjerenijima

  • Autor: R. M.
  • Zadnja izmjena 15.05.2009 10:49
  • Objavljeno 15.05.2009 u 10:04
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Grudnjaci su omiljeno žensko oružje, a kako bi ih učinili što savršenijima, dizajneri su ih učinili 'pametnima'. Odsad će tako s vama rasti i smanjivati se, a kad nastupi seksualno uzbuđenje, bit će vaš najbolji saveznik

'Magični' grudnjak, nazvan Smart Memory Bra, detektira promjene tjelesne temperature uslijed spolnog uzbuđenja te stišće i približava grudi kako bi se dodatno naglasio rascjep među njima. Kako razina uzbuđenja pada, grudnjak pomalo popušta i grudi se vraćaju u početni položaj, objasnili su izumitelji ovog 'pametnog' grudnjaka.

Lisca

Lisca

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Smart Memory Bra

Za 'pametni' grudnjak zaslužna je dizajnerica Suzana Gorišek iz slovenske tvornice rublja Lisca. 'Kao što se tijelo žene mijenja, tako se mijenja i grudnjak. To je prednost ovog grudnjaka', objasnila je njegova izumiteljica.

Iako prva namjera nije bila stvoriti grudnjak koji se mijenja s razinom uzbuđenja, već grudnjak koji se mijenja u skladu s vremenskim uvjetima, zanimljiva nuspojava postala je glavi atribut ovog zanimljivog proizvoda.

Cilj je bio stvoriti grudnjak koji se automatski savršeno prilagođava ženinu tijelu ovisno o različitim temperaturama i prilikama uslijed kojih se tijelo mijenja, širi ili skuplja.

Prilagođavanje se postiže uz pomoć specijalne pjene u košaricama koja se, ovisno o temperaturi, širi ili skuplja i prilagođava veličini grudi. 'Smart Memory Bra izrađen je od specijalne pjene memory koja reagira na tjelesnu temperaturu i kalupe u obliku grudi. Ovaj grudnjak znatno je zdraviji od običnog grudnjaka, jer će uvijek pružiti savršeno prijanjanje', rekao je glasnogovornik Lisce.

'Magični' grudnjaci već su predstavljeni u Europi, na najvećem sajmu rublja u Parizu, a moguće ih je već nabaviti u dućanima.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!