KAKVA MAJKA...

Pa vi recite da se ljepota ne prenosi genima

11.02.2015 u 10:06

  • +2

Cindy Crawford i Kaia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Supermodel Cindy Crawford i njezina lijepa kći Kaia Gerber svojom očaravajućom ljepotom zasjene konkurenciju gdje god da se pojave

Ljepotice mama i kćerka bile su u središtu pozornosti na premijeri filma 'Hospital in the Sky', a društvo im je pravio i ostatak obitelji, tata Rande Gerber i brat Presley (15).

Kaia (13) je naslijedila ljepotu svoje mame i već se polako probija u modnom svijetu. Ova lijepa tinejdžerica prije nekoliko godina snimila je kampanju za Young Versace i mnogi joj predviđaju veliku karijeru. Zbog poslovnih obveza četvorku Crawford-Gerber nemamo priliku često vidjeti zajedno, ali kad se pojave negdje, teško ih je ne primijetiti.

Kćerka i mama bile su jednostavno i kul odjevene, s malo šminke i mladenački raspuštene kose.

Cindy još uvijek mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta premda se bliži 50-ima, a mediji procjenjuju da samo od prodaje kozmetike ova moćna i lijepa žena zarađuje oko 100 milijuna dolara godišnje.

Na vrhuncu slave bila je 90-ih prošloga stoljeća, kada je uz još nekoliko kolegica, poput Naomi Campbell i Christy Turlington, bila kraljica modnih pista.