NA DOBROJ KLOPI

Ovu TV voditeljicu stvarno rijetko viđamo

31.10.2013 u 11:47

  • +6

Poznati u Madisonu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Madison

Bionic
Reading

Zagreb je uživao u izvornoj hrvatskoj bakinoj kuhinji te glazbi koja nas je odvela na zanimljivo putovanje Hrvatskom

Vrsna kuhinja s naših prostora i ugodan ambijent privukli su brojne posjetitelje koji su imali priliku uživati u odličnoj glazbi pravih tamburaških legendi Najboljih hrvatskih tamburaša.

'Sviđa mi se koncept koji nudi Madison i drago mi je da je Zagreb dobio jedno ovakvo mjesto. Došla sam se malo opustiti u društvu prijatelja i isprobati pravu, domaću kuhinju i ugodno sam iznenađena!', rekla je Žanamari Lalić u klubu Madison.

Bakina kuhinja restorana Madison i zvuci tambura Najboljih hrvatskih tamburaša privukli su i glumice Mariju Borić,Kostadinku Velkovsku, TV voditeljice Anu Radišić i Vjekoslavu Bach, glazbenika Damira Kedžu, radijskog voditelja Sašu Lozara, nogometaša Mathiasa Chagu i brojne druge.

Voditeljica Vjekoslava Bach totalno je promijenila imidž, pa je mnogi nisu prepoznali od prve.

U ugodnom ambijentu na više od 400 kvadrata, uz vrhunske delicije balkanske kuhinje, doživite nezaboravne trenutke uz vrsne glazbenike. Svake srijede zabavljat će vas Najbolji hrvatski tamburaši, glazbeni sastav Euroart rasplesat će sve generacije petkom uz zvuke domaćih i stranih hitova, a subotom nas čeka tamburaški sastav Unikat.