SEZONSKI HIT

Ovoj suknji strelovito raste popularnost, a na nju nećete potrošiti bogatstvo

19.05.2021 u 09:18

Bionic
Reading

Stajlinzi po uzoru na školarke danas su itekako viđeni zahvaljujući društvenim mrežama poput Tik Toka, a njihovo glavno obilježje predstavljaju plisrani modeli minijaturnih suknji koji ove sezone slove za modni must-have

Ono što tenisačice poput Serene Williams ili Naomi Osake nose na svom poslu, postalo je veliki trend izvan tenisikih terena. Riječ je o minijaturnim plisiranim suknjama nalik teniskim, a koje su uspjele zavladati stajlinzima modnih ovisnica na Instagramu i Tik Toku.

Trend minijaturnih, plisiranih suknji, međutim, nije nikakva novost na modnoj sceni. Početkom milenija popularizirali su ih likovi poput Blair Waldorf iz tinejdžerske serije 'Gossip Girl', kao i lik Cher iz kultnoga filma 'Clueless'.

Sudeći po stajlinzima modnih ovisnica s društvenih mreža, minijaturne verzije plisiranih suknji danas se najradije kombiniraju uz predimenzionirane komade poput košulja, bluzi ili sweatshirt majica kojim se dodatno naglašava njihova sportska estetika.

S druge strane, brojne dame daruju im dodatan kul faktor uz pomoć tenisica ili glomaznih modela čizmi u paru s uskim topićima na tanke naramenice.

Na sreću brojnih zaljubljenica u modu, za uvlačenje u ovaj modni trend nećete morati duboko posegnuti u novčanik. Zahvaljujući popularnim high street brendovima, mini suknje plisiranog kroja danas stižu u mnoštvo boja i uzoraka, a mogu se ugrabiti po pristupačnim cijenama.

  • +4
Mini suknje plisirana kroja Izvor: Promo fotografije / Autor: promo