TUŽNO, ALI ISTINITO

Ovo su znakovi da ćete se razvesti

27.01.2014 u 15:21

Bionic
Reading

Stručnjaci tvrde da postoje jasni znakovi koji ukazuju na to da brak neće opstati. Prepoznajete li ih?

U svakom braku ima problema, ali neki bračni parovi rade na njima i rješavaju ih. No neki puste da stvari odu predaleko, točnije do točke s koje više nema povratka. Ovo su znakovi koji pokazuju da ste odustali - svjesno ili nesvjesno - i da je razvod vrlo izgledan u vašem životu.

Maštate o životu bez supruga
Ako primijetite da često maštate o tome kako bi vam izgledao život da u njemu nema vašeg supruga i ako vam se ta vizija života čini pozitivna i zabavna, vrlo je vjerojatno da je vašoj ljubavi došao kraj, kažu bračni terapeuti. Maštarija zapravo pokazuje da ste spremni za novo poglavlje života i svjesni ste da trenutno niste zadovoljni svojim životom.

Loše nadvladava dobro
Znak da je braku kraj pokazuje i prevladavanje lošega nad dobrim. To znači da se stalno bavite onim lošim, a na dobro ste i zaboravili. Dobroga kao da više ni nema niti ga je ikada bilo… Kad uočite takvu situaciju, budite spremni za to da postoji velika vjerojatnost da ćete nastaviti svatko svojim putem.

Više ne razgovarate o svojim osjećajima i razmišljanjima
Više mu ne govorite o čemu razmišljate i što osjećate, a ni on vama. Jednostavno, ne želite trošiti energiju jer mislite da drugoj strani ionako nije stalo. A što je najgore od svega, nije vas ni briga. To je, kažu stručnjaci, ključna točka s koje nema povratka.

Sami rješavate probleme
Nekada ste svaki problem rješavali zajednički, a sada sve to činite sami. Zapravo se, kako kažu stručnjaci, podsvjesno pripremate za samostalan život. Svjesno ne želite uključiti partnera jer više ne cijenite njegovu pomoć u bilo kojem smislu i radije ćete to obaviti sami.

Seks je nestao
Seksa više nema, ali ni to vas previše ne opterećuje. Ionako je sve postalo dosadno i monotono. Vjerojatno razmišljate o seksu s nekim drugim. Možda se to već dogodilo. Ako shvatite da ste se prestali truditi oko seksa, priča zaista odlazi svome kraju.