ŠTO ĆEMO NOSITI

Ovo su top trendi komadi odjeće

22.02.2014 u 13:58

  • +34

Tjedan mode, Milano

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Svjetska modna svita ovih dana sjatila se u Milano gdje je u tijeku Tjedan mode, a posljednje prikazane kolekcije bile su one modnih kuća Versace, Armani i Tod's. Pogledajte što će se nositi iduće jeseni i zime

Crveno od glave do pete samo je jedan od fenomenalnih stajlinga s fenomenalnim pojedinim komadima odjeće koje za iduću hladnu sezonu sugerira Versace. Već je na prvu jasno da su karte stavljene na sofisticirani seksipil, s naglaskom na - seksipil. Čizme preko koljena, asimetrične haljine koje otkrivaju ramena ili bedra, šljokice i čipka te osobito dojmljive štikle na seksi vezanje.

Emporio Armani pak igra na crno-bijelo-sivo, od šatiranih krznenih bundi preko otmjenih haljina i suknji te širokih hlača, do crnih šešira s bijelim točkicama. I dašak jedne posebne plavosive nijanse pojedinih komada posebno oduševljava.

Predimenzionirane jaknice, odlične pelerine i bolero topovi, as su u rukavu brenda Tod's, uz muškobanjasta odijela i šešire, također u boji koja nam ne gine – plavosivoj!