VRIJEME JE ZA PROMJENE

Ovo su poze koje jamče vrhunski seksualni užitak

07.09.2012 u 07:28

Bionic
Reading

Umjesto klasične misionarske poze, počastite sebe i svojega partnera novim seksualnim vratolomijama koje će itekako začiniti vaš seksualni život

Ako ste već neko vrijeme u braku ili vezi, seksualni život vam vjerojatno nije više toliko uzbudljiv jer je rutina učinila svoje. To je

sasvim normalna pojava koja vas ne bi trebala zabrinjavati, piše YourTango. No seksualni život morate osvježiti, a u tomu vam mogu pomoći nove poze. Donosimo vam nekoliko njih koje dokazano jamče vrhunski seksualni užitak.

Vrući stolac

Pronađite stolac s velikim naslonom. Neka on sjedne normalno na stolac, a vi ga potom opkoračite nogama. Polako se pomičite naprijed i nazad. Užitak će biti zajamčen!

Uza zid i na nogama
On neka stoji na nogama i podigne vas tako da ga možete obujmiti nogama oko struka. U takvoj pozi on kontrolira dubinu penetracije. Kako bi imao što bolju ravnotežu, neka stoji u blizini zida. Ovo je idealna poza za žene koje vole kada kontrolu ima muškarac.



Marioneta

Žena neka stoji okrenuta prema zidu s blago razmaknutim nogama i rukama podignutima malo iznad glave. Stav tijela neka bude

Neke poze jamče veći užitak

onakav kao da će vas sada policija pretražiti. Potom se počnite polako spuštati prema zidu poput marionete, a ruke neka vam cijelo vrijeme budu na zidu dok on stoji iza vas. Premda poza jamči veliki užitak, za nju je potrebna fleksibilnost i dobra fizička sprema.

Ogledalce, ogledalce
Sjednite mu u krilo i dok traje odnos, gledajte se licem u lice. Jedno drugo obujmite nogama oko leđa i povežite se laktovima i koljenima. Budite jedno drugom zrcalo, radite isto što i radi partner i zajedno se njišite. Ova poza vam omogućuje iznimno veliku bliskost budući da ste gotovo slijepljeni tijelima, a to izaziva veliki užitak.

Ležanje
Vi lezite na trbuh raširenih nogu. On neka klekne između vaših nogu i neka vam podigne kukove i stražnjicu kako bi mogao penetrirati. Užitak je, naravno, zagarantiran.

Izvijanje

Neka on klekne ispred vas, a potom polako sjednite na njega tako da se gledate licem u lice. Kad zauzmete položaj, odnosno kad on penetrira, nagnite se sasvim unazad, a on neka vam prstima stimulira klitoris. Ova poza vašeg izvijanja njemu daje odličan pogled na vaše grudi, a vama mogućnost da doživite višestruke orgazme.