SVI IH NOSE

Ovo su najpopularniji modeli torbica, a teško se odlučiti koja je ljepša

07.03.2023 u 06:42

Bionic
Reading

Na nedavno održanim tjednima mode mogli smo uočiti da su određeni modeli torbica postali osobito omiljeni među zvijezdama ulične mode zbog njihove praktičnosti i cool dizajna

Od početka godine održani su, između ostalih, tjedni mode u Milanu, Londonu, Parizu i New Yorku, a osim samih revija, najviše pažnje privukli su stajlinzi fashionistica iz cijelog svijeta.

Ono što je posebno bilo upadljivo su praktične torbice, u koje može stati sve što vam je potrebno tijekom dana provedenog na raznim manifestacijama, a koje su se dominirale svojim vrlo cool dizajnom, savršeno pogođenim za upečatljiv streetstyle outfit.

Među njima su prevladavali luksuzni modeli Bottega Venete, Ree Projectsa i Khaitea, a izdvojili smo nekoliko njih koji su se istaknuli svojim efektnim dizajnom i iznimnom praktičnošću.

Kožna torbica u obliku polumjeseca

Iako na prvi pogled djeluju kao da ne mogu nositi mnoštvo stvari, torbice u obliku polumjeseca zapravo su iznimno praktične. Zbog svoje šire unutrašnjosti, znatno su većih dimenzija nego što se čini na prvi pogled, a neobičan dizajn čini ih efektnim dodatkom svakom outfitu.

Torbice s uzorkom intrecciato

Bottega Veneta daleko je najpoznatija po dinamičnom uzorku intrecciato, svojevrsnim potpisom brenda. Ove godine talijanska marka promijenila je dizajnera pa je slavnog Daniela Leeja zamijenio Matthieu Blazy i, mora se priznati, napravio je odličan posao.

Osim obožavanog modela Jodie, u ponudi se s ovim uzorkom nalaze još tri modela (Cobble, Kalimero i Half Moon) te upravo oni drže vrh ljestvice najprodavanijih.

  • +9
Bottega Veneta - torba Jodie Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Pradina torbica Supernova

Iako je Supernova na tržište stigla prošle jeseni, tek sada možemo reći da je doživjela očekivanu popularnost. Pomalo nalik američkim torbama za kuglanje, može se pohvaliti inovativnim dizajnom, savršenim za dane u kojima želite nositi sve sitnice koje bi vam mogle zatrebati.

Osim što je praktična, iznimno je cool dizajna koji momentalno privlači pozornost, a zbog visoke kvalitete izrade i luksuznog materijala možete računati na to da ćete je nositi praktično doživotno.

  • +4
Pradina torbica Supernova Izvor: Promo fotografije / Autor: Prada promo

Torbice metalnog dizajna

Na Tjednu mode u New Yorku na gotovo svakom koraku mogle su se uočiti specifične torbice metalnog sjaja. Zlatni, srebrni i brončani dizajni nikome nisu mogli promaknuti te su plijenili pozornost svojom inovativnošću i bliještećim sjajem. Ovakve torbice garantiraju da ćete pomoću njih svaki stajling podići na sasvim novu razinu!

Trenutno se na tržištu nalazi iznimno popularan, a cjenovno pristupačan model Zare, koji ova slavna firma jednostavno ne može nabaviti dovoljno da bi zadovoljila ogromnu potražnju.

Torbice neobičnih oblika

Torbice gotovo nadrealnih dizajna garantiraju vam look koji će privlačiti pozornost. Na nedavnim tjednima mode mogli smo vidjeti one u obliku sunčane kugle, kaktusa, srca, pa čak i model iz kojeg izlazi - keks! Gotovo da je suvišno reći da će ovakav komad biti apsolutna garancija efektnog cool stajlinga.

Torbice neobičnog oblika Izvor: Promo fotografije / Autor: Loewe

Clutch torbice

Clutch torbice uglavnom stoje u najdubljem kutu ormara, spremljene tek za formalne prigode kao elegantan dodatak svečanom stajlingu. Zbog nedostatka ručke ili remena rijetko ih se nosi u svakodnevnim prilikama, no ovogodišnje streetstyle zvijezde birale su upravo ovaj model kao cool dodatak svojim trendi kombinacijama.