osvojio je POLÈNE

Chic torbica koju voli Kate Middleton nosi potpis neodoljivog francuskog brenda, a ima savršen omjer cijene i kvalitete

22.02.2023 u 15:15

Bionic
Reading

Da detalji čine razliku britanska miljenica ovih je dana dokazala na crvenom tepihu, a zatim i novom kraljevskom angažmanu, s torbicom francuskog brenda sa savršenim omjerom cijene i kvalitete

Modna formula princeze od Walesa zapravo je vrlo jednostavna, a uključuje dobro pristajuće komade, napravljene da traju i ponovno se nose na neke nove načine.

Njezino posljednje pojavljivanje na crvenom tepihu dodjele nagrada BAFTA to i dokazuje. Bile su potrebne samo dvije manje preinake da njezina haljina s potpisom Alexandera McQueena, koju je na istoj dodjeli nagrada nosila 2019. godine, izgleda potpuno drugačije.

  • +7
Princ William i Kate Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Svega nekoliko dana kasnije, Kate je na novom kraljevskom angažmanu plijenila elegancijom u izdanju stvorenom od komada bezvremenskog izgleda. Tamnoplavoj kombinaciji s potpisom Rolanda Moureta pridružila je kaput u boji devine dlake brenda Max & Co, a tamnoplavu boju istaknula je i dodacima koji su postali glavnom zvijezdom njezina sofisticiranog looka.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: HANNAH MCKAY/WPA POOL / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Uz statement naušnice, stajling je zaokružila torbicom s potpisom francuskog brenda Polène. Riječ je modelu imena Numéro Sept Mini s kojim je prošlog svibnja debitirala u Glasgowu.

Ovaj brend kožne galanterije godine 2016. osnovala su tri brata i sestre, a globalno priznanje stekao je svojim snažnim i jednostavnim dizajnom. Svojstveno francuskom chicu koji se brojni ljubiteljice trude imitirati, torbice brenda Polène kojim nije odoljela ni princeza od Walesa lišene su upadljivih logotipa i detalja, a cijene su im još uvijek relativno pristupačne.

Osim što veliku pažnju posvećuje dizajnu svojih torbi, brend Polène isti pristup ima i po pitanju materijala koji koriste pri njihovoj izradi.

‘Ovo nije koža koju možete pronaći kod drugih marki’, svojedobno je izjavio suosnivač brenda Antoine Mothay a njegove tvrdnje potvrdio je Tanner Leatherstein, proslavljeni ekspert za proizvode od kože, koji na društvenim mrežama sjecka skupocjene torbice kako bi provjerio njihovu kvalitetu.

'Velike kompanije koje slove kao luksuzne iskorištavaju nedostatak poznavanja elemenata visoke kvalitete svojih kupaca koji nerijetko kupuju razvikane proizvode skupih cijena, a sasvim osrednje kvalitete', jednom prilikom izjavio je Leatherstein.