ELIKSIR LJEPOTE

Ovo su najmoćniji saveznici mladolika izgleda

11.11.2015 u 11:00

Bionic
Reading

S hladnijim mjesecima potrebno je unijeti promjene u rutinu uljepšavanja. Zimski beauty update nezamisliv je bez najboljih saveznika u njezi kože i očuvanju mladolika izgleda - moćnih seruma

Suha koža, perutanje, crvenilo, dehidracija – znakovi su kojima nam koža pokušava reći da je krajnje vrijeme da u svakodnevnu njegu uvedemo moćne pomagače. Tijekom zime hidratantna krema neće biti dovoljno snažna da vas zaštiti od vanjski utjecaja, poput niskih temperatura i grijanog suhog zraka. Lagane kreme koje koristimo tijekom toplijih mjeseci zimi nisu adekvatna zaštita, pa se serumi nameću kao izbor broj jedan.

Beauty ovisnice znaju kolika je moć seruma, a ako vam se čini da je još jedna bočica više na kupaonskoj polici viška, onda svakako vodite račun da taj višak ne bude serum. To je jedini beauty proizvod koji narednih mjeseci ne biste smjeli izostavljati. Serumi zbog svojih aktivnih sastojaka imaju moć dubljeg prodiranja u slojeve kože što obične hidratantne kreme ne mogu bez obzira na količinu koju nanosite.

Serumi hidratiziraju i obnavljaču kožu iznutra. Oni su najkoncentriraniji proizvod za njegu kože i dizajnirani su da djeluju kao intenzivni obnavljajući tretman. Ovaj nezamjenjiv eliksir ljepote osim toga može djelovati i na određena stanja kože uključujući hiperpigmentaciju, poticanje proizvodnje kolagena i minimiziranje znakova starenja.

Serumi se nanose na očišćeno lice i kombiniraju se s dnevnom ili noćnomkremom, s tim da se prvo nanosi serum jer je njegova tekstura rjeđa ivodenastija, a nakon tri do četiri minute koliko je potrebno da se upijeu kožu nanosi se dnevna krema. No ovisno o tipu kože (masnija) ilidobu godine (ljeto), ponekad je dovoljno nanijeti samo serum.

Na policama drogerija i parfumerija bogat je izbor inovativnih formula, a mi vam u galeriji predstavljamo najmoćnije saveznike lijepe kože.