MODNA INSPIRACIJA

Ovo su komadi koji svaki stajling pouzdano čine još više cool

22.12.2021 u 18:32

Bionic
Reading

Modni znalci su složni kad je riječ o basic garderobi koju svaka modna zaljubljenica mora imati u ormaru, a ono što će svaku kombinaciju učiniti još više cool, posebnom i upečatljivom trendi su komadi koji će dominirati u mjesecima pred nama

Ove sezone i dalje je naglasak na odjeći koja ne sputava i jamči visoku razinu udobnosti, poput trendi modela combat čizama, a ako ste u potrazi za komadima u koje vrijedi investirati, donosimo popis must have odjeće, obuće i dodataka koje jednostavno morate nabaviti.

Budući da je modna inspiracija i dalje razdoblje devedesetih, ne čudi to da su se među njima našli i kratki kardigani, bijele traperice, kožne čizme s robusnim gumenim potplatima...

Čak i najdosadniju kombinaciju ovi će komadi učiniti nevjerojatno cool i posebnom te svakom looku dati potrebnu dozu prepoznatljivosti.

Da su ovi komadi itekako in, dokazuju stajlinzi brojnih trendseterica i zvijezda Instagrama, a evo o kojima se radi:

Kožne bomber jakne

Predimenzionirane kožne jakne u ovom su trenutku veliki hit, osobito one neodoljivog bomber stila. Kombinirajte ih s maksi suknjama, trapericama, haljinama od pletiva...

  • +13
Kratki kardigani Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kratki kardigani

Nekada su se kardigani smatrali odjećom za bake, međutim ove su se sezone vratili u nikad izazovnijem izdanju. Crop kardigani koji otkrivaju vitak struk itekako su poželjni pa ako volite stil 90-ih, svakako investirajte u jedan.

Udobne hlače od pletiva

Ovakvi su modeli već pokazali svoju prilagodljivost te se lako uklapaju u svaku dnevnu kombinaciju, a osobito su popularni komadi od kašmira. Nećete pogriješiti ni ako se odlučite za popularne ležerne komplete od iste tkanine.

  • +9
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čarape s logotipom

Sjećate li se vremena u kojima smo svoje čarape samo željeli dobro zamaskirati kako ne bi provirivale ispod tenisica ili cipela? Taj trend više nije in - sad ih slobodno pokažite ako su npr. s logotipima, što će svaki stajling podići na sljedeću razinu.

Traperice boje bjelokosti

Umjesto klasičnih plavih traperica, započela je pomalo neočekivana vladavina onih boje bjelokosti. Samo ne zaboravite: ključno je odabrati model širih nogavica.

  • +23
Combat čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Robusne kožne čizme gumenih potplata

Najpopularniji model prošle sezone i ove je veliki hit, što je sjajno jer je podjednako praktičan i cool, tako da nimalo ne morate žrtvovati udobnost da biste bili stajliš.

Preppy sakoi

Pravi modni klasik odlično izgleda u bezbrojnim prigodama i odlično se slaže s traperom, komadima od kože, pletenim haljinama, džemperima, dolčevitama... Zahvaljujući brendu Celine, preppy sakoi ponovno su hit, a najpopularniji su oversized krojevi klasičnog izgleda poput sitnog kvadratnog uzorka...