SPORTSKI LOOK

Njoj sve pristaje: Jennifer Lopez u udobnoj trenirci i trendi tenisicama koje obožavaju zaljubljenice u modu

22.12.2021 u 10:12

Bionic
Reading

Glumicu, pjevačicu i poduzetnicu Jennifer Lopez znamo po besprijekornim izdanjima na crvenom tepihu, no ništa manje atraktivno ne izgleda ni u nekom od svojih sportskih stajlinga

Jennifer Lopez uputila se u božićni šoping u društvu kćeri Emme, sestre Lynde, nećakinje Lucie te menadžera Bennyja Medine, a odjevena u udobnu trenirku, nije mogla proći nezapaženo.

Kako se može pohvaliti besprijekornom figurom, zavodljiva brineta svaki look može isfurati s lakoćom, pa čak i najobičniji dnevni stajling koji uključuje sweatshirt i udobne hlače u istom tonu.

Tako jednostavno, a opet tako cool izdanje, lijepa J.Lo upotpunila je efektnim tenisicama s potpisom New Balance, američkog brenda čije su tenisice unazad nekoliko sezona među najomiljenijim modelima među slavnim trendsetericama poput Kaie Gerber, Hailey Bieber, Gigi Hadid... Model koji nosi lijepa glumica nastao je u suradnji s popularnim dizajnerskim brendom Staud.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kosa podignuta u visoku punđu i trendi sunčane naočale s potpisom Max Mare zaokružili su look uspješne Amerikanke portorikanskih korijena kojoj u posljednje vrijeme ide sjajno na svim poljima.

I ovoga puta nije zaboravila na svoj zaštitni znak, naušnice u obliku ringova s potpisom Jennifer Fisher, a magnet za poglede bila je ipak njezina torbica u neonski žutoj boji, s potpisom modne kuće Valentino.

UVIJEK U TRENDU

Traper nikad nije bio ženstveniji: Jennifer Lopez štogod da odjene plijeni poglede

Pogledaj galeriju

Ljubav s Benom Affleckom, s kojim je bila zaručena početkom 2000-ih, sve je ozbiljnija te se zaljubljeni par ne odvaja jedno od drugoga, a nedavno su čak skupa pomagali odabrati dioptrijske okvire za Jenniferinu kćer Emme, koju je dobila u braku s Marcom Anthonyjem.

  • +11
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Affleck pak ima troje djece iz braka s glumicom Jennifer Garner