MISLI NA SVE

Ovo je pravi razlog zbog čega Meghan na sportskim događanjima nosi vrtoglave štikle

15.04.2024 u 19:35

Bionic
Reading

Meghan Markle uvijek izaziva veliku pozornost gdje god da se pojavi pa mnogima nije promaknula ni njezina elegantna modna kombinacija u kojoj je ponosno kročila terenom za polo na Floridi

Vojvotkinja od Sussexa je dobro poznata po svojoj ljubavi prema vrhunskim modnim komadima te svakim svojim pojavljivanjem potvrđuje titulu modne ikone.

Zgodna Amerikanka ponovno je briljirala i na polo utakmici u Miamiju u spektakularnoj haljini kalifornijske dizajnerice Heidi Merrick i omiljenim Aquazzura štiklama, a mnogima je upalo u oči, kako na sportskim događanjima bivša zvijezda 'Suitsa' nosi neprikladnu obuću poput cipela na vrlo visoku petu.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MIAMIPIXX/VAEM / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Njezin fantastičan stajling koji je upotpunila i elegantnom torbicom Maison Valentino ubrzo je potaknuo burnu raspravu na društvenim mrežama pa su se tako mnogi zapitali nije li nošenje štikli na sportskom terenu nepraktično, a i opasno budući da može doći i do gubljenja ravnoteže i pada.

'Sretno s tim štiklama Meghan', glasio je jedan komentar dok su se drugi pak bojali hoće li vojvotkinja unišititi ne terenu svoje skupocjene cipele.

Polo utakmica na Floridi nije jedini sportski događaj na kojem se Meghan odvažila nositi visoke pete - jer je viđena u štiklama na ragbi terenima, košarkaškim terenima i stazama za trčanje - međutim, slavni fotograf Glenn Gratton je jednom ranijom prigodom otkrio da ima jako dobar razlog za to.

tako chic

Fantastičan niz Meghan Markle: Teško je odlučiti koji chic stajling joj bolje pristaje

Pogledaj galeriju

Glenn Gratton je ranije izjavio da je Meghanin izbor obuće vjerojatno ovisi o tome što se na takvim sportskim događanjima pojavljuje uz princa Harryja, koji je znatno viši od svoje supruge.

Dok Meghan ima visinu od 168 centimetara, Harryjeva visina je pak impresivnih 186 centimentara, što znači da postoji primjetna razlika u visini između njih dvoje. Gratton je rekao: 'Parovi s velikom visinskom razlikom izgledaju malo neuravnoteženo na slikama, a često manji od njih dvoje na kraju izgleda još manji i stalno gleda gore u svog partnera. Rod Stewart i njegova supruga Penny imaju veliku razliku, ali to je minimalizirano time što Rod nosi obuću s povišenim potplatima, a Penny nikad ne nosi super visoke pete. U slučaju Harryja i Meghan ona nosi visoke pete kako bi povećala svoju visinu i smanjila razliku', objasnio je.

I dok Kate za sportska događanja uvijek nosi tenisica, Meghan ipak najradije bira štikle.

Iako i 42-godišnja Amerikanka nekad nosi ravne cipele, za sportska događanja najčešće bira vrlo visoke potpetice.

Vojvotkinja je tako nosila vrlo stilettice i dok je prošle godine dijelila medalje pobjedničkom košarkaškom timu u invalidskim kolicima, na Invictus Games u Frankfurtu te kad je 2022. gledala Harryja kako igra na polo utakmici u Santa Barbari.