'MUST HAVE' KOMAD

Ovo je nakit godine, ako ne i desetljeća: U svojoj kolekciji čuvaju ga najuspješnije modne blogerice

14.12.2018 u 09:59

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za bezvremenskim komadom nakita koji možete svakodnevno nositi i teško da će vam dosaditi, a uz to je i vaša svojevrsna personalizirana amajlija, onda je to ogrlica s privjeskom u obliku slova koje je popularizirala modna kuća Celine. Ovi privjesci uvjerljivo su najslikaniji nakit na Instagramu ove godine, a vjerojatno i cijelo desetljeće unazad

Otkako je Phoebe Philo najavila kako napušta modnu kuću Celine, zaljubljenice u modu diljem svijeta pohrlile su kupiti jedan od njezinih posljednjih dizajna, a riječ je o brončanom privjesku za lančić u obliku slova čija je cijena oko 4,200 kuna. Bez obzira na paprenu cijenu ovog nakita, trendseterice su poludjele za ovim statement komadom kojim oplemenjuju svoje svakodnevne kombinacije.

View this post on Instagram

Nothing borrowed and so much blue

A post shared by Andrea W. Rognstad (@andreawr) on

Djevojke se najčešće odlučuju za inicijale svog imena ili imena njima bliske osobe, a ubrzo nakon što je skočila potražnja za ovim privjescima, i druge modne kuće te zlatarne uvrstile su u svoju ponudu slične komade nakita. Za ovim popularnim nakitom pomamile su se i brojne domaće instagramuše koje su pronašle način da do svog početnog slova imena dođu za puno manje novaca.

Potražnja za Celineovim slovima toliko je skočila da je trenutno gotovo nemoguće doći do njih, no slični komadi nakita mogu se pronaći u brojnim online trgovinama poput Amazona i eBaya, a mi smo pronašli nekoliko chic komada koje sami sebi možete staviti pod bor.