SLAŽETE LI SE?

Ovo je najseksi žena na svijetu

08.01.2013 u 19:29

Bionic
Reading

Pjevač John Mayer (35) zasigurno je pucao od ponosa u ponedjeljak kad je američki časopis Men's Health njegovu djevojku Katy Perry proglasio najseksepilnijom ženom u 2013.

Iako smo u novoj godini tek nekoliko dana, muški magazin požurio je prvi objaviti listu 100 ljepotica. Urednici Men's Healtha kažu da je 28-godišnja Katy prvo mjesto zaslužila i zbog uspješne karijere, a ne samo zbog privlačnog izgleda.

'Nakon razvoda od Russella Branda napravila je odličan album. Na Twitteru ima više obožavatelja nego što New York ima stanovnika. Ukratko, Katy Perry nikad nam nije dosta i zato je ona žena godine', objašnjenje je ovog muškog magazina. Uz Katy u top pet seksi žena u 2013. našle su se i Mila Kunis, Christina Hendricks, Jennifer Lawrence i Jennifer Aniston koja je također ljubila Johna Mayera.

Brižan dečko

U ljubavi s Jennifer glazbeniku nisu baš cvjetale ruže, ali s Katy je priča sasvim drukčija. U vezi su pola godine, ali namjere su im ozbiljne jer je pjevačica dragog već upoznala s roditeljima za Božić. John Mayer je tada svojoj dragoj pod bor stavio gitaru koju je sam dizajnirao i na koju je uz njezino ime ugravirao i datum kada su se upoznali.