BRAZILAC ODUŠEVLJEN HRVATSKOM

Ovo je najljepše iskustvo do sada!

18.09.2013 u 07:00

Bionic
Reading

'Mislim da mi je ovo dosad najljepše iskustvo', izjavio je tijekom ručka Brazilac, Marcio Caparica, oduševljen putovanjem kroz Hrvatsku u sklopu serijala Discover Croatia – Exploring Route

Bribir, Burnum, Nečven, Trošenj, Ključica i Drniška gradina samo su neke od tvrđava Šibensko-kninske županije na cjelodnevnoj vožnji kroz Nacionalni park Krka.

Iako impresionirani svakom od njih, posebno se istaknula Ključica, srednjovjekovna tvrđava plemićke obitelji Naletić, sagrađena na klisuri.

Šetnju kroz povijest ekipa Discover Croatia – Exploring Route završila je u gradu Šibeniku gdje su ručali uz priču o Šibenskom galebu, Đaniju Dragičeviću s nesvakidašnjom ekipom u Johnny's Placeu.

'Mislim da mi je ovo do sada najljepše iskustvo', izjavio je tijekom ručka Brazilac Marcio Caparica.

Nakon Šibenika, iz Brodarice ekipa kreće na otoke Zlarin i Murter.

Raspored snimanja Šibensko-kninske županije u cijelosti možete vidjeti na web-stranici www.touristar.tv

Projekt Discover Croatia - Dhar media i Touristar.TV 4. rujna započeli su snimanje turističkog serijala, vlastitog projekta čija je priprema trajala godinu dana, a koji će se u cijelosti moći pogledati na web-stranici TouristarTV-a. Pet stranih novinara (Violetta Teetor - Finkinja, Marcio Caparica Carlos – Brazilac, Florence i Mike Lince - Amerikanci) na uzbudljivom putovanju kroz Hrvatsku pišu svoje blogove. Snimanje traje 23 dana, s početkom 4. rujna u Zagrebu i završetkom 27. rujna u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.