BEZ KONKURENCIJE

Ovo je dokaz da je Kourtney najbolje odjevena sestra u klanu Kardashianki

29.04.2020 u 13:56

Bionic
Reading

Zbog svog vrlo privatnog života koji je posvetila djeci reality zvijezda i članica klana Kardashian-Jenner, Kourtney Kardashian, ne uživa isto priznanje za svoj modni stil kao što ga uživaju njezine sestre. Ovo je dokaz da najstarija sestra Kardashian ima najbolji modni ukus od svih sestara

Kourtney Kardashian najstarija je sestra klana Kardashian-Jenner o kojoj ujedno i najmanje znamo. Inače vrlo privatna sestra koja svoju intimu nerado otkriva u obiteljskom reality showu 'Keeping Up with the Kardashians' rijetko se kad ističe pored svojih poznatijih sestara Kim, Khloe, Kylie i Kendall, a još rjeđe puni modne rubrike portala.

Po nama je to potpuno nepravedno. Kourtney je zaslužila puno više priznanja za svoj modni stil nego što joj ga daju modni znalci i portali. Dok njezine sestre sklapaju multimilijunske ugovore, snimaju modne i beauty kampanje i poziraju za naslovnice časopisa, Kourtney se posvetila obitelji, zbog čega nerijetko ostane u sjeni svojoj sestara.

No, to ne znači da je njezin modni stil lošiji. Dapače, mnogi smatraju da je Kourtney najbolje odjevena sestra Kardashian. Poznata po svom odvažnom retro stilu, 41-godišnja Kourtney najradije poseže za kožnim topićima i hlačama, seksi haljinama i predimenzioniranim palazzo hlačama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

👰🏻✨

Objavu dijeli Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Slavna brineta, koja s bivšim partnerom Scottom Disickom ima troje djece, rado se poigrava s modom pa tako nerijetko odabire efektne uzorke i spaja trendi s vintage komadima, a modnih promašaja gotovo da i nema, što ne možemo reći za njezinu mlađu i uspješniju sestru Kim, koja zahvaljujući svojim modnim odabirima nerijetko izaziva zgražanje.

Za novu modnu estetiku koje se pridržava Kourtney zaslužna je suradnja s novom stilisticom. Kardashianke su dugo surađivale s Monicom Rose, nakon čega su odlučile potražiti zasebne stiliste koji će im pomoći izgraditi vlastiti stil. Kourtney otada surađuje sa stilisticom Dani Michelle koja po svemu sudeći odrađuje odličan posao.

'Kada smo počele surađivati, moj je cilj bio predstaviti Kourtney sve brendove koje volim kako bi se ona mogla izraziti kroz modu. Znala sam da ima samopouzdanje, osobnost i tijelo da iznese snažne stajlinge. Bilo je jako uzbuljivo za mene gledati je kako to pretvara u djelo', rekla je jednom prilikom Michelle koja je priznala kako ona i Kourtney nerijetko inspiraciju za stajlinge crpe na Instagramu.

Da je Kourtney najbolje odjevena Kardashianka dokazuju i ovi stajlinzi: