PODACI NE LAŽU

Ovo je 10 najtraženijih Zarinih krpica u 2016.

09.12.2016 u 10:19

  • +5

Najpopularnije krpice iz Zare

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Sudeći prema statističkim podacima tvrtke Edited, ovo su najpopularnije krpice švedskog modnog diva Zare u 2016.

Sezonu za sezonom španjolski modni div Zara svoje klijentice opskrbljuje trendovskim komadima po pristupačnim cijenama, zbog kojih je s godinama postao omiljen brend brojnih modnih ovisnica.

S približavanjem kraju godine postavlja se pitanje koje su Zarine krpice stekle najveću popularnost. Stranica Edited uz pomoć statističara, maloprodajnih stručnjaka, analitičara, inženjera i poslovnih ljudi, zahvaljujući prikupljenim podacima, napravila je popis 10 Zarinih komada koji su ove godine doživjeli ogromnu popularnost.

Do spomenutog popisa Edited je došao tako što je prvi vidio koji su komadi stigli u prodaju i kojom su brzinom prodani po punoj cijeni u kratkom vremenskom periodu.


'Neka od te Zarine odjeće u međuvremenu je nadopunjavana sa zaliha, no ne sva. Dio Zarina uspjeha i magičnosti leži upravo u brzini u promjeni komada iz aktualne ponude, zbog čega su klijenti potpuno navučeni na brend. Isto tako, kada određene komade više ne vidite u ponudi, mala je vjerojatnost da će se ponovno naći u prodaji', priznaje članica Editeda, Laura Kubica Grigerová.

Najpopularnije Zarine krpice prema statističkim podacima tima Edited otkrijte u fotogaleriji.