ŠTO SAD SMIŠLJA?

Ovo bi moglo rastužiti 'beliebere'!

28.03.2013 u 12:07

Bionic
Reading

'Belieberi' diljem svijeta mogli bi se jako rastužiti - Justin Bieber želi se povući iz svijeta showbizza

Kad imate 19 godina, a redovito ste na naslovnicama svih svjetskih magazina i to sve više zbog skandala, a ne profesionalnog uspjeha, sasvim je logično da se poželite malo odmoriti. Čini se da je i teen zvijezda Justin Bieber odlučio malo predahnuti.

'Razmišljam o novom albumu, novoj turneji, a možda napravim i pauzu od svega. Nije li to ono što sa 19 godina morate raditi', rekao je Justin.

Pjevač je posljednjih mjeseci stalno pod pritiskom zbog raskalašenog ponašanja, imao je problema s paparazzima, a prekinuo je i ljubavnu vezu sa Selenom Gomez

Osim toga, mladi je pjevač, kako je nedavno objavljeno, navodno napao i svoga susjeda. Kanadska pop zvijezda pod istragom je policije nakon što je fizički napala svog susjeda u blizini svoje vile u Calabasasu.


Stranica TMZ objavila je da je policija primila dojavu nakon što je 19-godišnji pjevač navodno fizički napao svog susjeda i prijetio mu.

Izvori kažu da su se Justin i jedan od njegovih susjeda posvađali oko devet sati ujutro. Susjed se požalio da su, dok je Justin bio u Europi, Bieberovi prijatelji organizirali bučne zabave u njegovoj kući. Drugi mediji ističu da je susjed bio nezadovoljan i zbog Justinove bučne vožnje Ferarrijem u inače mirnoj i tihoj četvrti. Što je istina, još se ne zna. Ali jedno stoji - Justina zbilja prate nevolje u posljednje vrijeme.