POPUT KOMBINEZONA

Omiljeni komad iz djetinjstva u velikom stilu vraća se na modnu scenu

23.07.2021 u 15:51

Bionic
Reading

Bilo da je riječ boemskim inačicama iz ere ludih 70-ih, casual verzijama iz 80-ih, grunge iz 90-ih ili sportskim s početka milenija, tregerice kao vrsta odjevnog komada prošle su na testu vremena, a u narednim mjesecima ponovno bi mogle imati ključnu ulogu na modnoj sceni

Kul faktor koji posjeduju tregerice je neporeciv, a ponovno krase police brojnih trgovina ali i stajlinge svjetskih zaljubljenica u modu.

Iako dijele velike sličnosti s kombinezonima, tregerice predstavljaju jedan od najsmjelijih komada odjeće, a iako se na prvi pogled čine zahtjevnim za stiliziranje, zbog mogućih konotacija s dječjim stilom odijevanja, mogu izgledati itekako 'odraslo' u stajlinzima.

  • +3
Tregerice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ako ste u potrazi za inspiracijom za outfit u koji ćete ukomponirati klasične tregerice, a da pritom ne uključuje klasičnu kombinaciju bijelog T-shirta i tenisica, postoji pregršt rješenja.

Umjesto tenisica birajte obuću poput klasičnih mokasinki, cipela s visokom petom i sličnih elegantnih modela koji će poput određenih modnih dodataka ublažiti dječji dojam kombinacije koji prirodno stvaraju tregerice, a ovoj činjenici u prilog o dovljno govore stajlinzi street style zvijezdi.

Iako na pomisao tregerica brojni prvenstveno pomisle na inačice od trapera, posljednjih sezona svjedoci smo pojave različitih inačica od materijala luksuznog izgleda poput umjetne kože, samta ili tkanina ukrašenih kariranim uzorkom koje predstavljaju idealan odabir ako tregerice poželite nositi bez ostavljanja dječjeg dojma.