STRUČNJACI SLOŽNI

Ovi komadi Ikeinog namještaja zadat će vam najveću glavobolju prilikom sastavljanja

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 10.09.2021 14:11
  • Objavljeno 10.09.2021 u 13:15
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: tommaso altamura / Alamy / Alamy / Profimedia

Svatko tko je kupio namještaj u Ikei zna da je prolazak kroz trgovinu bez prekomjerne potrošnje samo pola uspjeha. Kad stignete kući, kreće suočavanje s često zastrašujućim zadatkom sastavljanja namještaja, pritom se vodeći crtanim uputama

Kako biste se poštedjeli frustracija, stručnjaci iz svijeta interijera otkrivaju koji su popularni komadi namještaja s potpisom Ikee najteži za sastavljanje bez pomoći profesionalaca.

Pax - sustav ormara po mjeri

Beskrajno prilagodljiv sustav ormara Pax pokazao se odličnim rješenjem za pohranu u brojnim domovima, no proces sastavljanja svake komponente u cjelinu posao je koji, prema riječima brojnih, ne želite iskusiti bez pomoći profesionalaca.

Hemnes - komoda s osam ladica

Ovaj zahvalan komad namještaja klasičnog izgleda dolazi u brojnim verzijama, a verzija s osam ladica pokazala se omiljenom kod ljubitelja interijera. Prema riječima brojnih, za ovu komodu, ovisno o toleranciji, vještini i alatima koje posjedujete, bit će vam potrebno i do nekoliko dana za sastavljanje.

Nordli - okvir kreveta

Namještaj koji ispunjava i do nekoliko funkcija obožavaju svi, a Ikein Nordli služi kao komoda, ležaj i dva noćna ormarića u jednom. Osim toga, ima šest ladica, što znači da njegovo sastavljanje nije nimalo lak zadatak, pogotovo ako se tek susrećete s time.

Nordli - komoda

Najveća verzija ove Ikeine komode stiže sa 16 ladica, što je čini vrlo svestranim i poželjnim rješenjem za pohranu. Međutim Ikea ne daje upute o tome kako izraditi njezine brojne konfiguracije. Na korisniku je da smisli kako sve spojiti da bi napravio različite konfiguracije. Još jedan Ikein modularni proizvod koji potrošaču s relativno malo znanja ili vještina o sastavljanju namještaja zadaje prave muke.

Friheten - trosjed na razvlačenje

Kao najveći problem ovog Ikeinog komada namještaja brojni ističu njegove mehaničke komponente koje zahtijevaju posebnu pozornost prilikom sastavljanja.

Tuffing - okvir kreveta na kat

Iako na prvu djeluje posve jednostavno za sastavljanje, zahvaljujući mnoštvu elemenata identičnog izgleda male su šanse da ćete ovaj krevet pravilno sastaviti iz prve.

  • +57
  • +54

Ikeina kolekcija Karismatisk

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo