PROGNOZE TRENDOVA

Ovi će ljetni komadi pokoriti Instagram i zavladati modnim kombinacijama

07.05.2017 u 16:14

Bionic
Reading

S dolaskom nove sezone, modni znalci otkrili su svoja predviđanja po pitanju odjevnih komada koji će u ljetnim mjesecima zavladati jednom od najpopularnijih društvenih mreža današnjice

Ovalne sunčane naočale

Ova silueta sunčanih naočala u posljednje vrijeme može se vidjeti svugdje. Bijela verzija ovih hit naočala označila je ovogodišnje tjedne mode, a danas se mogu nabaviti u različitom spektru boja. Prema mišljenju tima sa stranice WhoWhatWear, ove će sunčane naočale u ljetnim mjesecima obilježiti društvenu mrežu Instagram.

Vruće hlačice s vezenim detaljima

Ako je suditi prema fotografijama nekih od najutjecajnijih modnih blogerica na Instagramu, vruće hlačice s vezenim detaljima ove ljetne sezone mnogo su bolji izbor od standardnih modela. Kako ističu modni znalci, one su outfit sam po sebi, a sve što vam je potrebno je obična majica ili bikini top koji ćete kombinirati s njima.

Kupaći kostimi s detaljem vezica

Ako postoji jedan detalj na koji ove sezone trebate obratiti pozornost kad je riječ o odabiru kupaćeg kostima, to su vezice. Ovaj mikrotrend na kupaćim kostimima, po mišljenju modnih znalaca, viđat ćemo posvuda.

Gingham ili vichy uzorak

Ovaj uzorak koji se često može vidjeti na policama dućana već je zapalio društvene mreže, a stiže kao trendovska alternativa bezvremenskim prugicama.

Slamnati primjerci torbi

Slamnate torbe dobile su svoje novo izdanje. Osim na plažu, ove ćemo sezone omiljeni modni dodatak nositi u svim prilikama, u šetnji gradom, u večernjem izlasku, pa čak i na poslovnom sastanku. Trgovine su već preplavile slamnate torbe svih oblika i veličina.

Haljine s detaljem golih ramena

Ovaj prošloljetni modni hit po svemu sudeći neće nas zaobići ni ove sezone, barem ako je suditi po tome koliko ih često nose slavne dame i utjecajne modne blogerice.