MONOKROMATSKI LOOK

Ne može joj se poreći to da ima stila: Meghan Markle u modnoj kombinaciji koja slavi poslovnu eleganciju

06.09.2022 u 10:31

Bionic
Reading

Za svoj prvi poslovni angažman u Velikoj Britaniji otkako je otišla iz monarhije Meghan Markle pomno je pripremala i stajlinge. I ovoga puta birala je jednostavne linije, klasične krojeve i sve sparila u jednoj boji. Komadi koje je nosila već su rasprodani diljem svijeta

Čini se da modna manija Meghan Markle i dalje traje. Što god odjene supruga princa Harryja, to se rasproda brzinom munje diljem svijeta. Ovoga puta riječ je o crvenoj bluzi i hlačama koje je nosila na samitu u Manchesteru, gradu u kojem je održala govor pred 2000 okupljenih iz organizacije One Young World.

Nosila je za tu prigodu bow bluzu američkog brenda Another Tomorrow, čija je cijena 500 dolara, te odgovarajuće hlače u identičnoj nijansi. Sve je zaokružila cipelama omiljenog talijanskog brenda Aquazzura i jednostavnim zlatnim nakitom. Uredno zavezana kosa u dugi rep te nenametljiv make-up i ovoga su puta pokazali da je Meghan vjerna minimalizmu.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nekoliko sati prije samita Meghan i Harry sastali su se s čelnim ljudima organizacije, a za tu je prigodu nekadašnja glumica odabrala netipičan stajling.

Na prvu je djelovalo kao da ide na safari, što zbog boje kompleta, što zbog modela. Nosila je trenutno vrlo popularnu bež nijansu i široke hlače, a uparila ih je s polo majicom i cipelama na petu u istoj boji.