INSPIRIRANE MATRIXOM

Ove sunčane naočale iz 90-ih na modnu scenu vratile su se na velika vrata

21.01.2022 u 08:51

Bionic
Reading

Ciklička narav modne industrije redovito rezultira povratkom nekih davno zaboravljenih trendova,a u pogledu sunčanih naočala, modeli inspirirani onima iz 'Matrix' filmova ponovno proživljavaju svojih pet minuta slave

Minijaturne sunčane naočale s filigranskim okvirom od titana sve češće se viđaju na licima it djevojaka poput Amerikanki Belle Hadid i Kendall Jenner, stoga se sa sigurnošću može tvrditi kako će u mjesecima pred nama sloviti za apsolutni trend na modnoj sceni.

Modni hype koji trenutno proživljavaju modeli minijaturnih sunčanih naočala može se zahvaliti i nedavno lansiranom, četvrtom nastavku trilogije 'Matrix' s Keanu Reevesom i Carrie- Anne Moss u glavnoj ulozi, a ponajprije činjenici da pripadnici generacije Z iz sezone u sezonu ne prestaju isticati opsesiju trendovima kakvi su drmali modnom scenom krajem 90-ih i početkom milenija.

Pri odabiru matrix naočala potrebno je obratiti pozornost na oblik, odnosno odabrati onu verziju koji će najbolje pristajati vašem obliku lica. Okrugle ili ovalne verzije minijaturnih naočala najbolje će pristajati četvrtastom licu, dok se kvadratne verzije preporučuju damama s okruglim tipom lica.

Monokromni stajlinzi u znaku jednostavnih komada posebno dobro pristaju matrix modelima naočalama, kao i kombinacije u duhu 90-ih, a svaki upadljivi komad odjeće odvlači pažnju od minijaturnih naočala koje želite istaknuti.