vječno popularne

Ove suknje s razlogom uvijek budu pravi hit u toplijim mjesecima

23.05.2024 u 16:07

Bionic
Reading

Proteklog vikenda glumica i poslovna žena Jessica Alba uživala je u izlasku sa suprugom Cashom Warrenom. Slavi par imao je dobar razlog za slavlje, a takva prilika zahtijevala je jednako dojmljiv stajling

Jessica Alba izgledala je jako zaljubljeno dok je u nedjelju u Los Angelesu slavila godišnjicu braka sa suprugom Cashom Warrenom. Par, koji se vjenčao u zgradi suda na Beverly Hillsu 2008., bio je usklađen u ležernoj eleganciji uživajući uz svojoj posebnoj večeri.

Glumica, koja je u travnju napunila 43 godine, posegnula je za toplim tonovima, a oni su se posebno lijepo slagali s njezinim tenom. Tako je odjenula predimenzionirani žutosmeđi džemper uz smeđu svilenu midi suknju. Za poseban detalj našao se tu šal omotan oko vrata, a pečat čitavom stajlingu dala je slip-on sandalama s pletenim remenčićima i udobnom četvrtastom potpeticom, dok je preko tijela prebacila smeđu crossbody torbicu, a na ruci nosila narukvicu od smeđih perli.

  • +2
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Doista, ovom stajlingu, baš kao i stilu Albe nemoguće je pronaći zamjerku. Jednostavno, elegantno i tako nosivo – ova kombinacija je oličenje prepoznatljivog stila poznate glumice i uspješne poslovne žene koja je pomiješala teksture, materijale i sezonske komade te servirala look vrijedan pažnje.

Osim fantastičnih sandala, sve je privukla slip suknja, model koji se još prošle godine ušuljao prvo na police dućana, a zatim i u ormare obožavateljica mode osvojivši ih udobnošću i praktičnošću. Inače, satenske inačice midi suknji postale su jedan od onih komada kojima se tako rado vraćamo u toplijim mjesecima.

Prepoznatljiva po niskom struku, slip suknja doživjela je vrhunac popularnosti u 90-ima, poput sestrinskih haljina. Na modnim pistama, ali i u stajlinzima street style zvijezda sada dominiraju njene prozirne verzije te donose pravu dozu seksepila, ali klasični modeli i oni u neupadljivim bojama vječno su vrijedan dodatak u ormaru.

predivni modeli

Ove suknje nosit ćete do kraja ljeta, a koštaju manje od 30 eura

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa