JESSICA ALBA

Ovo staro modno pravilo više ne vrijedi, a dokaz je stajling glamurozne brinete

16.11.2023 u 08:46

  • +9

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Bionic
Reading

Zgodna poduzetnica i glumica Jessica Alba izazvala je svojim stajlingom oduševljenje na nedavnoj humanitarnoj gala večeri Baby2Baby u Los Angelesu

Premda se često kad se radi o modnim kombinacijama govori o nekim pravilima koja ne vrijedi kršiti, outfit Jessice Albe najbolji je dokaz da im ponekad doista vrijedi prkositi.

Za ovu je prigodu atraktivna brineta odjenula senzacionalnu večernju haljinu bez naramenica, u kojoj je izgledala poput prave holivudske dive, a načinjena je od blještave tkanine zlatnog i srebrnog sjaja.

JESSICA ALBA

Anti-age efekt: Laskave traperice i trendi tenisice odlično izgledaju skupa

Pogledaj galeriju

Glumica je dokazala da je uvriježeno stilsko pravilo o nemiješanju zlata i srebra jednostavno totalno zastarjelo - i baš zbog toga izgleda fantastično.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Zvijezda 'Sin Cityja' uspješno je dokazala da tkanine zlatnog i srebrnog sjaja zajedno izgledaju vrlo chic na gala večeri održanoj u LA-ju te je svojim očaravajućim lookom sve oborila s nogu.

Umjesto uobičajenih lepršavih kreacija, zanosna Jessica oduševila je u couture šljokičastoj haljini dizajnerice Tamare Ralph. Nakon što su zlato i srebro dugo morali ići svaki svojim putem, dizajn u kojem se pojavila vlasnica kompanije The Honest sada s puno stila spaja ta dva 'metala' i dokazuje da je to itekako dobra ideja.

Divna haljina metalik sjaja sjajno se uklapa i u aktualne trendove koji favoriziraju blještave tkanine uoči sezone blagdanskih partyja. Stoga ako odlučite zabljesnuti u zlatnom i srebrnom looku a la Alba, možete odabrati jednostavne modne dodatke u neutralnim nijansama ili, kao ona, upečatljive zlatne sandale.

Pomno fenirana kosa i prozračan make up upotpunili su ovo besprijekorno izdanje prelijepe glumice koja se proslavila još početkom 2000-ih u seriji 'Anđeo tame' (Dark Angel).