BISTE LI IH NOSILI?

Ove 'ružne' cipele s potpisom hit brenda današnjice podijelile su javnost, a svi se pitaju hoće li postati novi predmet žudnje

01.09.2020 u 12:37

Bionic
Reading

Iz radionice Bottege Venete stiže nova jesenska kolekcija, a s njom i neobične cipele koje su podijelile javnost na društvenim mrežama

Preuzimanjem funkcije kreativnog direktora uspavanog talijanskog brenda, Daniel Lee je u vrlo kratkom roku izazvao veliko zanimanje modnih urednika i onih koji se još uvijek nostalgično prisjećaju modne ostavštine Phoebe Philo nastale pod okriljem brenda Céline.

Put prema uspjehu Lee je započeo predstavljanjem resort kolekcije namijenjene 2019. godini, a talijanski identitet Bottege Venete odmah je naglasio linijom odjeće koja je istovremeno klasična i sportska. Navedenom kolekcijom Lee je u potpunosti oduševio modnu javnost koja je s nestrpljenjem iščekivala njegove nove modne poslastice.

Uvjerljivo najpopularniji komadi proizašlih iz uma britanskog dizajnera modni su dodaci i obuća koji su uvijek drugačiji od svega viđenog na modnoj sceni, a takva je i njegova kolekcija za nadolazeću jesen/zimu 2020.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Photograph by Tyrone Lebon

Objavu dijeli Bottega Veneta (@bottegaveneta)

Definitivno najupečatljiviji komad iz kolekcije koji podiže obrve posljednjih tjedana su neobične štikle izrađene od isprepletene kože koje su nedavno osvanule na Instagramu talijanske modne kuće. Cipele nalik klompama s tankom potpeticom podijelile su mišljenja javnosti. Jedni ih smatraju ružnima, dok bi ih drugi rado uvrstili u svoju kolekciju.

Bottega Veneta postala je poznata upravo prema svojim prošivenim sandalama koje su izazvale opću pomamu trendseterica i postale najpoželjnijim u 2019. pa nimalo ne bi iznenadilo kada bi se isto dogodilo i s ovim ekstravagantnim modelom natikača na petu, čija cijena za sada još uvijek nije poznata.