CIJENA PRAVA SITNICA

Komad koji će uskoro svi priželjkivati: Fotografija slavne ljepotice koja mazi kozu u haljini vrijednoj 18.500 kuna obišla je svijet

23.08.2020 u 12:00

Bionic
Reading

Slavna američka manekenka Bella Hadid svakim svojim stajlingom izazove veliku pažnju modne struke, a zbog svog istančanog modnog ukusa koji je gradila odrastajući okružena dizajnerima, danas slovi za jednu od vodećih modnih influecerica pa sve što odjene u trenu postane tražena krpica. Njezina nedavna objava na Instagramu izazvala je oduševljenje obožavatelja

Naime, 23-godišnja Bella Hadid proteklih tjedana boravi u izolaciji na farmi svoje majke Yolande Hadid u Pennsylvaniji, od kuda s obožavateljima redovito dijeli fotografije na kojima pozira okružena zelenilom, a njezina posljednja objava naišla je na oduševljenje.

Jedna od najplaćenijih manekenki današnjice objavila je fotografije na kojima pozira na livadi odjevena u prekrasnu pletenu bodycon haljinu s resicama, a glavne zvijezde fotografija bile su dvije koze, koje su očigledno dobro paženi i maženi članovi Hadid seoskog imanja.

Navikle na kontakt s ljudima, koze Funky i Bam-Bam koje pripadaju Bellinom bratu Anwaru Hadidu i njegovoj djevojci, pjevačici Duji Lipi, manekenki su dozvolile da se s njima pomazi, a taj idiličan trenutak zabilježila je Bellina starija i jednako uspješna sestra Gigi Hadid, koja je u slatkom iščekivanju prinove i uskoro treba roditi.

Haljina koju Bella nosi djelo je talentiranog dizajnera talijanskog modnog brenda Bottega Veneta, Daniela Leeja koji je Bottegi vratio stari sjaj i učinio je najpoželjnijim brendom u očima trendseterica diljem svijeta. Što god Lee dizajnira u trenu postane najtraženiji komad sezone pa uopće ne sumnjamo da će se isto dogoditi i s ovom pletenom haljinom koja se prodaje po cijeni od paprenih 18.500 kuna.

Modni stručnjaci najavljuju kako će ove sezone pletene imati vodeću ulogu na modnoj sceni, a u koje komade vrijedi investirati ove jeseni, saznajte OVDJE.