UGRABITE PRILIKU

Skupocjena torba s potpisom Bottege Venete, koju priželjkuju sve trendseterice, dobila je svoju jeftinu verziju

31.08.2020 u 09:48

Bionic
Reading

Nakon što je modna kuća Bottega Veneta predstavila svoju pufastu torbu Cassette, izrađenu od najmekše kože, modne ovisnice izgubile su kompas u potrazi za ovim chic modnim dodatkom, a high street brendovima nije dugo trebalo da lansiraju svoje puno pristupačnije verzije. Reserved i Mango predstavili su svoju inačicu ove hit torbe koju u svom ormaru imaju sve vodeće trendseterice

Dizajner Bottege Venete, talentirani Daniel Lee, svakom svojom kolekcijom uspijeva oduševiti trendseterice diljem svijeta. Njegove kreacije svake sezone dospiju na listu najpoželjnijih modnih komada, a posebno su tražene njegove cipele i torbe koje su donijele dašak svježine na modnu scenu.

Nakon megapopularne torbe Pouch, koja je proglašena najpoželjnijom na svijetu, talijanska modna kuća lansirala je novog favorita trendseterica - torbu Cassette od isprepletene kože, a koja se svojim dizajnom itekako izdvaja u moru drugih.

Koristeći takozvano tkanje intrecciato, crossbody torba Cassette s potpisom Bottege Venete izrađena je od stopostotne kože, dok je unutrašnjost prekrivena tkaninom, a krasi je i metalna kopča u obliku trokuta koja odiše čistim luksuzom.

Na stranicama web shopa Farfetch opisuju kao remek-djelo kojemu je mjesto u umjetničkoj galeriji, no svakako je bolje da, umjesto na zidu, visi na vašem ramenu. Zahvaljujući dugačkoj ručki moguće ju je nositi na više načina - na ramenu, preko tijela ili možete uvući ručke i nositi je kao clutch.

Manje impresivan dio torbe njezina je paprena cijena koja iznosi oko 16.600 kuna, dok se njezina novija verzija s lančanom naramenicom prodaje po cijeni od 22.200 kuna.

No tu u pomoć uskaču high street brendovi te su predstavili svoje jeftinije verzije. Reserved u svojoj kolekciji nudi vrlo sličnu torbu u crnoj boji za svega 179,90 kuna, dok Mango u ponudi ima model od prošivene kože u nekoliko boja - crnoj, boji vina i narančastoj, a cijena ove torbe je 349,90 kuna.