DOBITNA FORMULA

Ove hlače s pravom su omiljene u ljetnim mjesecima, a uz ovaj komad izgledat će još bolje

25.05.2021 u 13:16

Bionic
Reading

Lagane zahvaljujući materijalu od lana ili pamuka te udobne zahvaljujući fleksibilnoj silueti, hlače kakve u ljetnim danima obožavaju nositi brojne dame i ove sezone imaju jednu od glavnih uloga na modnoj sceni

Stvorene od laganih tkanina koje koži dopuštaju da diše, omiljene ljetne hlače nerijetko krasi čisti kroj i pomalo kruta struktura, a zahvaljujući specifičnoj silueti osiguravaju laskav efekt.

U paru s običnom majicom i japankama, savršene su za plažu, a uz sandale s visokom potpeticom i torbom boho stila predstavljaju idealnu casual kombinaciju u ljetnim mjesecima.

Iako postoji mnoštvo mogućnosti na koji se omiljene ljetne hlače mogu nositi, najskladniju cjelinu činit će s košuljama ukrašenim efektnim uzorkom, a koje njihovu neutralnom izgledu daruju potrebnu dozu svježine. Zahvaljujući brojnim brendovima, odabir idealne košulje koju ćete nositi omiljenim, ljetnim hlačama utoliko je lakši.

  • +5
Košulje s uzorkom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Da je uistinu riječ o besprijekornoj ljetnoj kombinaciji, dovoljno govore stajlinzi poznatih modnih ovisnica, kao i činjenica da su brojne košulje efketnih uzoraka, kakve danas možemo ugledati na policama trgovina, nerijetko predstavljene upravo u paru s laganim hlačama od lana ili pamuka.