PONUDA u TRGOVINAma

Ovi kupaći kostimi dominirat će plažama: Izdvojili smo najljepše modele za svaku figuru

22.05.2021 u 16:04

Bionic
Reading

Dani su sve dulji, sezona nošenja kupaćih kostima skoro je pred nama, a iako klasični modeli nikada ne izlaze iz mode, ljeto 2021. godine donosi svježu seriju zabavnih ljetnih uniforma koje se isplati isprobati. Od verzija koje stavljaju udobnost u prvi plan do seksi inačica s visokim prorezima, ovo je pet najvećih trendova u ponudi kupaćih kostima koje ćemo u mjesecima pred nama svugdje viđati

Sjajni kupaći kostimi i bikiniji

Svaki odjevni komad koji zaradi zeleno svjetlo modne ikone Rihanne postaje glavnim izvorom inspiracije, a navedeno se očituje i u trendu svjetlucavih kupaćih kostima i bikinija koji izgledaju poput svečanih odjevnih komada. Upravo oni ove sezone slove za veliki modni trend, a u prilog tomu dovoljno govori bogata ponuda na policama trgovina.

  • +18
Trendovski modeli bikinija i kupaćih kostima Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kupaći kostimi i bikiniji s detaljem vezica

Bikiniji s dodatkom vezica uvijek su dobra ideja. Osim što pristaju različitim figurama tijela, zahvaljujući vezicama lako se prilagođavaju za besprijekorne rezultate.

Rebrasti kupaći kostimi i bikiniji

Funkcionalni i iznimno trendi - glavne su osobine kupaćih kostima i bikinija stvorenih od rebrastih tkanina. Poput dobre investicije, rastežu se i prilagođavaju silueti tijela na najbolji mogući način, a predstavljaju savršen odabir za sve one koji obožavaju uživati u vodenim sportovima i odbojci u ljetnim mjesecima.

Kupaći kostimi i bikiniji zavodljivih proreza

Trend maštovitih i zavodljivih proreza preslikao se i na brojne modele kupaćih kostima i bikinija namijenjenih aktualnoj sezoni. Klasičnoj silueti daruju potpuno svjež izgled i privlače pozornost.

Kupaći kostimi i bikiniji s detaljem ringa

Ovaj trend odiše retro šarmom, a detalj ringa na aktualnim modelima kupaćih kostima najčešće je istaknut na gornjem dijelu bikinija ili kao kopča remena na jednodijelnim modelima.