CHARLOTTE CASIRAGHI

Ovakvu je još nismo vidjeli: Zbog modne kuće Chanel lijepa unuka Grace Kelly pristala je pokazati i svoju otkačenu stranu

22.07.2022 u 11:54

Bionic
Reading

Od 2020. godine, kada je preuzela funkciju glasnogovornice i amabasadorice Chanela u svijetu, monegaška princeza pružila je brojne nezaboravne trenutke u ovoj ulozi. Nakon što je početkom godine na Chanelovu pistu dojahala s konjem, sada je oduševila glazbenim spotom kojim se odala počast legendarnoj dizajnerici i osnivačici kultnog francuskog brenda

Poznati francuski pjevač i tekstopisac Sebastian Tellier ovih je dana lansirao novi singl naslova ‘Mademoiselle’ napisavši ga u znak poštovanja prema dizajnerici Coco Chanel. Ovih dana za njega je snimljen i zanimljiv spot s unukom holivudske dive Grace Kelly u glavnoj ulozi.

Apstraktni video, inspiriran glazbom koju je Tellier skladao za Chanelovu predsezonsku kolekciju jesen/zima, prikazuje plesne pokrete 35- godišnje ljepoticu plave krvi te kako jaše letećeg morskog psa i mazi golemog korgija.

Mademoiselle feat. Charlotte Casiraghi (Official Music Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Sebastian Tellier

Ovaj spot sa Charlotte Casiraghi u glavnoj ulozi uslijedio je nakon tradcionalnog Baa ruža u Monaku, na kojem se početkom mjeseca uspjela posebno istaknuti u kreaciji s potpisom Chanela.

  • +2
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Cyril Moreau / The Photo One / Profimedia