IMA I KOKOŠINJAC

Ovako izgleda luksuzan i otkačen dom slavne pjevačice

03.11.2016 u 20:01

  • +43

Dom Gwen Stefani

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Slavni glazbeni par Gwen Stefani i Gavin Rossdale nakon razvoda odlučili su podijeliti imovinu pa su na prodaju stavili svoj donedavni dom, vilu s imanjem na Beverly Hillsu, za koju traže vrtoglavo visok iznos od čak 35 milijuna dolara

Glazbeni par se nakon 13 godina braka službeno razveo početkom ove godine, a budući da nisu imali potpisan predbračni ugovor, trenutačno dijele imovinu koja se procjenjuje na preko 100 milijuna dolara. Gwen će zadržati ostatak nekretnina u Los Angelesu, dok Gavinu ostaju ključevi njihova četiri doma na europskom tlu.

Sad već bivši bračni par kuću je kupio 2006. za 17,4 milijuna dolara i to od Sama Nazariana, vlasnikanoćnih klubova koji ju je kupio odJennifer Lopez 2000. za 4,3 milijuna dolara.

Luksuzna vila na Beverly Hillsu ima sedam spavaćih soba i deset kupaonica, a ukrašena je skupim namještajem i materijalima. Funky stil slavne pjevačice vidljiv je i u uređenju interijera koji potpisuje poznata dizajnerica Kelly Weastler. Dnevni boravak krasi kauč u pink nijansi i ormarići na prugice, a zanimljivo izgleda i crno-bijela kuhinja, dok mramor ukrašava ne samo podove, već i zidove raskošno uređene kuće.

U kući se također nalaze teretana, soba za projekcije, kao i posebne prostorije za osoblje. Naravno, na imanju se nalazi i ogroman bazen, ali i teniski teren, vanjska kuhinja, dječje igralište, posebna kuća za goste te kokošinjac, zadnjih nekoliko godina veliki hit među holivudskim zvijezdama. Kokošinjac u sklopu svojih luksuznih imanja imaju i Jennifer Aniston, Gisele Bundchen, Julia Roberts, Reese Witherspoon, Martha Stewart, Kate Hudson, Lady Gaga...