DODJELA ZLATNIH GLOBUSA

Ovako grozne haljine dugo niste vidjeli

17.01.2012 u 10:21

Bionic
Reading

Haljina i haljina prošlo je crvenim tepihom na ovogodišnjoj holivudskoj dodjeli Zlatnih globusa, a u modnom su smislu stvar najviše uprskale majka i kći Osbourne

Uvijek se modna kritika naslađuje glamuroznim haljinama na top holivuskim događanjima, ali jednako tako i totalnim promašajima o kojima se ništa manje ne piše.

Sijedu kosu Kelly Osbourne ovoga puta nećemo uopće komentirati, jer je njezina haljina ipak bila modni vrhunac dodjele Zlatnih globusa. Pokupila je toliko negativnih kritika na račun plave Zac Posen kreacije, da će se morati još dugo svojski truditi popraviti imidž.

'Haljina od neprivlačnog materijala, četvrtastih puf rukava, koja se od koljena širi i pada po podu, kao da je nosila nju, a ne ona haljinu', moglo se čuti o stajlingu 27-godišnje glumice, a prenosi britanski Daily Mail

Ništa bolje nije prošla ni njezima mama Sharon Osbourne koja je nosila haljinu s cvjetnim printom, prozvanu 'zavjesa', te su njih dvije osvojile titulu najgore odjevenih na ovom prestižnom događanju. Pogledajte i ostale modne promašaje!