vrhunska elegancija

Ovako dobro dugo nije izgledala: Kraljica Maxima ovaj kaput ima u nekoliko boja, a jasno je i zašto

23.02.2024 u 11:27

  • +7

Kraljica Maxima

Izvor: Profimedia / Autor: UTRECHT ROBIN/ABACA / ABACA PRESS / ROBIN UTRECHT / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima bila je utjelovljenje chica tijekom obavljanja službenih kraljevskih dužnosti u u Middelburgu. Teško je reći što je bolje – haljina ili kaput upečatljivog kroja

Kraljica Maxima poznata je kao ljubiteljica živahnih boja i uzoraka, a njezine modne kombinacije redovito privlače pažnju. Nizozemska kraljica nikada se nije sustezala od hrabrih i dojmljivih kombinacija, a klasika u njezinom ormaru nije često viđena.

No, ovog puta posegnula je čistim luksuznim minimalizmom, stajlingom koji savršeno spaja eleganciju, chic i eklektičnosti i doslovce sve ostavila bez riječi. Svi će se složiti – kraljica Maxima nikada nije bolje izgledala, a ova kombinacija je pun pogodak. U stajlingu krem bijele boje čiji dizajn potpisuje modna kuća Natan prisustvovala inspirativnoj sesiji 'Više umjetnosti i kulture u školi i okruženju' u kulturnom centru.

Za tu prigodu izbor je pao na kaput krojen poput pelerine koji je djelo suradnje Natana Couturea i Alicie Audrey. A luksuzni ogrtač izrađen od kašmira i vune spojila je s haljinom iste boje. Kreacija također s potpisom Natan Couturea je midi haljina klasičnog kroja s efektnim detaljem – velikim cvijetom s jedne strane te zanimljivo podignutog ovalnog ovratnika.

Stajling je upotpunila torbom i cipelama u kontrastnoj svjetlo smeđoj boji – torbom s lance, također djelo Natan Couturea, te konjak smeđim klasičnim salonkama iza čijeh dizana stoji majstora ženskih elegantnih cipela – Gianvito Rossi.

VOLI ISKORAKE

Nesvakidašnji kaput koji nosi plavokosa kraljica pun je pogodak

Pogledaj galeriju

Inače, luksuzni bijeli kaput pelerina je četvrta verzija nizozemskog dizajnera koja je dospjela u ormar nizozemske kraljice. Prethodno je nosila identičan kaput u bež, crvenoj i crnoj boji te nedavno u sivoj nijansi.