STIL ZA PETICU

Ovako dobre traperice poželjela bi svaka žena

27.09.2013 u 20:47

Bionic
Reading

Nakon što se vratila sa snimanja nove kampanje Victoria's Secreta u St Tropezu, Alessandra Ambrosio nastavlja oduševljavati trendi ležernim kombinacijama

Zanosna manekenka i aneđelica Victoria's Secereta Alessandra Ambrosio provela je nekoliko divnih i sunčanih dana u St Tropezu u društvu druge anđelice Candice Swanepoel, a dvije ljepotice slobodno vrijeme su kratile sunčanjem i kupanju. Nakon završetka snimanja nove kampanje za Victoria's Secret, Alessandra se vratila u Hollywood, a jednu večer iskoristila je za izlazak Pearl's Liquor Bar.

Zanosna Alessandra dobro zna da je, kada je u pitanju moda, manje uvijek više te da detalji čine određenu kombinaciju dobitnom. Svoje istančano modno znanje pokazala je i ovom ležernom, a opet tako upadljivom kombinacijom. Skinny sive traperice ukrašene sjajnim detaljima definitivno bile su najsvjetlija točka cijele kombinacije, a za potpuni styling bila je tu jednostavna, ali uvijek ženstvena bijela košulja, trenutačno vrlo trendi bijele štikle te svijetla krem jaknica i mala pismo torbica.