MILANO, TJEDAN MODE

Ovako će od sada izgledati seksi komadi

26.02.2013 u 14:32

Bionic
Reading

John Richmond, Giorgio Armani i Gianfranco Ferre upriličili su odličnu završnicu u sklopu Tjedna mode u Milanu u kojem su se prikazivale kolekcije za iduće jesen i zimu

Federico Piaggi i Stefano Citron, glavni dizajneri modne kuće Gianfranco Ferre, zaigrali su na slojevitost. Pojedini komadi su jednostavni, ali kad ih se kombinira zajedno, učinak je nevjerojatan, s futurističkim prizvukom. Podosta kože, podosta krzna, predimenzioniranih komada kroz igru crne i bijele.

Giorgio Armani najprije je u Milanu prikazao svoju liniju Emporio, a dan nakon toga i liniju Giorgio. Upravo je u drugu liniju unio ponešto od 'osobne' drame, na koju nas je naviknuo, kroz baršunasta večernja izdanja i goleme šljokice ili lance, mašne i ovratnike. Iz sezone u sezonu dokazuje da je efekt njegovih kreacija na crvenim tepisima gotovo nenadmašan.

I šlag na kraju – John Richmond. Crne kožne suknje, haljine koje ističu ženske draži kroz grafičku crno-bijelu igru (viđeno kod mnogih milanskih dizajnera), s naglaskom na visoke čizme, kakve je već predstavio i Karl Lagerfeld za Chanel, a sežu do pola bedara i unose intrigu u svaki stajling.