FASHION GURU

Ovaj put bez zamjerki: 'Bojana Gregorić Vejzović pravo je osvježenje, a haljina Anđele Ramljak bila je pun pogodak'

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 30.07.2019 14:30
  • Objavljeno 30.07.2019 u 14:12
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Izvedbom predstave 'Hamlet' u režiji Paola Magellija proteklog vikenda otvoren je dramski program jubilarnih 70. Dubrovačkih ljetnih igara. Kazališna izvedba kultnog djela Williama Shakespearea u Dubrovniku privukla je brojna poznata lica, uključujući glumice Bojanu Gregurić Vejzović, Ninu Violić i Anđelu Ramljak, koje su svojim izdanjima privukle posebnu pozornost Fashion Gurua

Bila je premijera na Dubrovačkim ljetnim igrama, a čega drugog nego 'Hamleta'. Toliko puta prežvakanog - slično je to kao kada u Zagrebu sviraju 'Carminu Buranu' - imam osjećaj da Hrvati drugo niti ne znaju.

Što reći nego svake godine ista predstava i isti uzvanici. Naravno da je nazočila Dubravka Šuica te politička svita. Radije ću se osvrnuti na zgodnu glumicu Bojanu, a koja je jedina došla u veseloj ljetnoj haljini. Ostali, ako baš morate znati, došli su u crnini jer nekako nije baš vesela situacija...

Zato je, sva sreća, Bojana kao prava lijepa žena odjenula veselu cvjetnu haljinu, podigla kosu, nabacila osmijeh i u društvu svog supruga bila jedino osvježenje u dubrovačkoj noći.

  • +23
  • +20

Premijera predstave Hamlet u sklopu 70. Dubrovačkih ljetnih igara

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Anđela Ramljak definitivno je iskakala svojom kreacijom, pogotovo kada je pored nje Frano Mašković, kojeg kao da je more nanijelo, ali ok, shvaćam da se dobro namučio s predstavom pa mu nije bilo ni do čega kasnije, osim do malo lumpovanja.

Zato ima sreće da su pored njega dvije lijepe žene s crvenim detaljima. Nina Violić odlučila se za običnu crvenu haljinu i razbarušenu kosu, ali zato je Anđela s mreža-haljinom bila pun pogodak večeri.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!