FASHION GURU

Ministar Banožić se malo razigranije odijeva, a Vučković bi mogla uznemiriti Josipu Rimac i predsjednicu

 • 20.07.2019 u 19:49

 • Bionic
  Reading

  Modni sud o novim ministrima u Vladi Andreja Plenkovića donio je i Fashion Guru. I dok novi ministri redom biraju tamna odijela, koja očito nisu izrađena po mjeri i ne baš zanimljive kravate, nove ministrice ipak su pokazale modni napredak u odnosu na svoje prethodnike i prethodnice

  Prema našoj statistici imamo najviše muzeja po metru kvadratnom, prvi smo u nogometu makar smo bili drugi na Svjetskom prvenstvu, a sada ćemo ući u Guinnessovu knjigu rekorda jer imamo više ministara nego stanovnika. Nastavimo li ovim tempom, neće biti Hrvata koji jednom u životu nije bio ministar.

  Opet imamo nova lica u Vladi.

  Svoj resor dobio je 34-godišnji Josip Aladrović, kojem je tata župan, no to ipak ne znači da će se dobro odijevati jer župani nisu baš na glasu da imaju stila… Čini mi se iz dosad viđenog da Aladrović pomalo stilom, s tamnom kravatom i tamnim odijelom, imitira Plenkovića. Nevjerojatno predvidivo.

  Nasljednik Gorana Marića, Mario Banožić je nešto stariji od Aladrovića, no ipak se malo razigranije odijeva, jer ipak je marketingaš, no ne može se baš reci da plijeni svojim odabirom kravata.

  I tu nam je još jedan mlađahni novi ministar,Ivan Malenica, koji će morati surađivati sa saborskom modnom vertikalom Josipom Rimac. Vjerujem da će mu ona sve objasniti kako se treba obući i gdje treba kupovati, za početak bi bilo dobro birati odjela po mjeri.

  Novi ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman vratio se u domovinu, k vrapcu ponadao sam se da je nešto naučio svih ovih godina inozemstvu. Vidim tu rupčić, no to mi nekako ipak nije za političara, osim ako nisi Silvio Berlusconi.

  Lijepa je novost da je na čelu ministarstva poljoprivrede žena, koja se bolja odijeva od svog prethodnika Tolušića pa ju je lijepo vidjeti. Sudeći po ovome do sada viđenom, Marija Vučković mogla bi svojim odijevanjem uznemiriti naše političarke koje vole modu, Josipu Rimac i Kolindu Grabar-Kitarović… Ova kombinacija je jednostavna i elegantna, neka samo tako nastavi.

  Čini se da i Vesna Bedeković definitivno ima više stila od svoje prethodnice Nade Murganić, što i nije bilo teško za sustići. No nećemo se prerano veseliti, tko zna možda je to bilo samo za ovo fotkanje. Vrijeme će pokazati svoje…

  • +9
  Novi ministri u vladi Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

  Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.