SVE JE BILO SAMO PRIVREMENO

Ovaj potez Meghan Markle mogao bi biti dokaz da je od početka veze s princem Harryjem kovala svoj pakleni plan

20.01.2020 u 12:13

Bionic
Reading

Američki mediji raspisali su se o tome kako je život na dvoru i prema pravilima kraljevske obitelji za Meghan Markle bio tek privremeni plan na njenom putu ka uspjehu, a na taj ih je zaključak navelo saznanje da je bivša glumica svu svoju odjeću, koju nije ponijela u London, ostavila u iznajmljenom skladištu u Kanadi

Nakon vijesti o napuštanju kraljevske obitelji, koja je šokirala britansku javnost, svijet ne prestaje brujati o princu Harryju i Meghan Markle i njihovim planovima za budućnost. Najnovija saznanja ukazuju na to da bivša glumica još od preseljenja u englesku prijestolnicu nema namjeru ondje se zadržati kao što se od nje očekivalo.

Za razliku od Kate Middleton, koja je nakon vjenčanja s odgovornošću prihvatila svoje kraljevske obveze te je od samog početka svjesna da se s kraljevskom titulom mora oprostiti od nekih starih navika i privatnog života, Meghan se ta ideja nije svidjela. Kada je došlo vrijeme za preseljenje u London, vojvotkinja od Sussexa je sa smiješkom na licu iz Toronta doputovala s jednim od svoja dva psa i djelićem stvari.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Mediji su tada s oduševljenjem pisali kako se Meghan radi ljubavi odrekla svog dotadašnjeg života, ali čini se da je lijepa glumica sve vrijeme imala rezervni plan, koji se sada obistinio. Američki mediji došli su do saznanja da je prije napuštanja podstanarskog stana i preseljenja u London sav svoj namještaj i odjeću pažljivo pospremila u skladište u slučaju da se u jednom trenutku vrati u Kanadu.

Složit ćete se da je ovo pomalo čudan potez za nekog tko namjerava naglavačke promijeniti svoj život, postati dio kraljevske obitelji i preseliti se na jedno od kraljevskih imanja, a pritom je i prekinuo kontakte s gotovo cijelom svojom obitelji i prijateljima.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry s malenim Archiejem Izvor: Profimedia / Autor: Pool/George Rogers / Sipa Press / Profimedia

Ako Meghan nije imala namjeru vratiti se jednog dana u Kanadu, sasvim sigurno ne bi zadržala odjeću za koju nije smatrala da je vrijedi ponijeti u novi dom, tvrde američki mediji te su je prozvali da sve vrijeme planira svoj pakleni plan - nakratko se uklopiti u kraljevsku obitelj, roditi kraljevskog nasljednika i potom se, ne odričući se pritom svoje nove titule vojvotkinje, preseliti u voljenu Kanadu, daleko od kraljevske obitelji i njihovih kraljevskih pravila, gdje će zarađivati milijune na račun svoje titule i svojevoljno trošiti novac na što poželi.

38-godišnja vojvotkinja je, prema pisanju portala Page Six, staru odjeću iz skladišta u Torontu već prebacila u svoj privremeni dom u Vancouveru, a nedavno smo je imali prilike vidjeti u maslinastoj parki s potpisom brenda Barbour, koju je posljednji put nosila u ožujku 2017. godine, kada još uvijek nije bila zaručena za princa te je živjela u Torontu.

Kolekcija odjeće koju je vojvotkinja čuvala u skladištu uključuje prljavobijelu pletenu vestu s potpisom brenda The Row, koju je nosila ispod parke prošlog tjedna, tijekom posjeta centru za potrebite žene u Vancouveru, kao i kapu od kašmira i parku s potpisom brenda Soia & Kyo, a koje je nosila i tijekom snimanja serije 'Suits'.

'Postavlja se pitanje - je li Meghan sve ovo vrijeme planirala povratak u Sjevernu Ameriku? Možda su oduvijek razmišljali o tome da imaju prebivalište u Kanadi', komentirao je napise Jamie Samhan, urednik portala ET Canada, potvrdivši svoje sumnje kako Meghan duže vrijeme planira 'Megxit'.

Buckinghamska palača još uvijek se nije oglasila o ovom pitanju.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia