UPEČATLJIVO I ORIGINALNO

Ovaj novi trend u uređenju interijera preplavio je Pinterest i Instagram

09.04.2020 u 16:50

Bionic
Reading

Proteklih mjeseci ljubitelji interijera potpuno su poludjeli za novim trendom postavljanja keramičkih pločica koje u trenu podižu prostor i daju mu 'wow' efekt kojemu svi težimo. Riječ je o šesterokutnim pločicama koje nalikuju saćama, a koje u posljednje vrijeme iskaču na svakom kutku Instagrama i Pinteresta

Ovaj relativno novi trend izazvao je pomamu na društvenim mrežama i pravo je osvježenje u moru jednoličnih, već viđenih keramičkih pločica. Upečatljive sače izgledaju spektakularno na zidovima i podovima kuhinja, kupaonica, pa čak i dnevnih boravaka.

Posebno dopadljivo izgledaju u sjajnoj varijanti zidnih pločica koje odlično izgledaju između kuhinjskih elemenata ili u kontrastnim tonovima kojima možete podignuti jedan komad zida. Moguće ih je slagati na razne načine i postaviti tako da izgledaju kao nastavak parketa. Na toj ideji možda vam majstor neće biti zahvalan, ali ćete imati originalne podove koje će svi odmah primijetiti kada uđu u vaš dom.

U ove se pločice zaljubio i glumac Mena Massoud, najpoznatiji po ulozi u filmu 'Aladdin'. Holivudski glumac nedavno je u Los Angelesu kupio vilu u kojoj jedan dio kupaonice krase upravo ove efektne saće u crnoj i bijeloj boji.

Pinterest i Instagram prepuni su inspirativnim idejama sa šesterokutnim keramičkim pločicama u glavnoj ulozi, a mi smo izdvojili samo neke od njih.