SAVRŠENO NESAVRŠENE

Ovaj je brend traperica zaludio slavne djevojke

06.04.2016 u 11:09

  • +6

Slavne dame u hit trapericama

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Idealne traperice koje prianjaju uz tijelo poput rukavice definitivno su jedan od velikih sezonskih trendova. U posljednje vrijeme slavne djevojke mogu se vidjeti u specifičnim trapericama brenda imena Mother

Kao najveći bestseler brenda Mother ističe se model traperica širih nogavica koji daje svježu i modernu alternativu silueti trapezica iz 70-ih - modelu čija dominacija na tržištu trapera ne prestaje fascinirati. Skraćeni rub nogavica na Motherovom bestseleru daje izvrsne mogućnosti po pitanju odabira visokih potpetica ili ravne obuće, istovremeno darujući moderan izgled bez prevelikog napora.

Za razliku od sličnih traperica, spomenute brenda Mother neravnomjerno su rezane tako da je stražnji dio nogavice nešto duži od prednjeg. Suptilan a istovremeno upečatljiv detalj posebno je zaintrigirao modni svijet i slavne žene.

'Nedovršeni rubovi nogavica uvijek su bili naša stvar, točnije od predstavljanja prve kolekcije prije šest godina. Prije godinu dana i nešto sitno, ugledao sam ženu čije su nogavice traperica izgledale kao da ih je sama izrezala, no ako se i sami upustite u rezanje traperica, nemojte očekivati da ćete dobiti ravnomjernu situaciju s prednje i stražnje strane nogavica', rekao je Tim Kaeding osnivač brenda Mother koji je na taj način pronašao inspiraciju za stvaranje hit traperica.

'Želio sam i sam isprobati kako je to kad neravnomjerno odrežeš rub nogavica, a na kraju se taj detalj itekako isplatio', nadodaje vlasnik popularnog brenda.

Cut It Out ✂️ | The Insider Crop Step Fray in Not Rough Enough

Fotografiju objavljuje MOTHER (@motherdenim)

Da je taj model izrazito popularan, dovoljno govori činjenica da je rasprodan, zbog čega je napravljena lista čekanja koja broji više od 150 osoba za samo jedne .

'Ovakvom uspjehu,definitivno se nismo nadali. Volimo stvarati slatke novitete, ali s vremena na vrijeme jedan novitet se samo usklađuje s ostalima', odgovara Keading na pitanje je li očekivao da će njegove traperice postati takav hit: 'Detalj je na našim trapericama suptilan, lako se nosi i mislim da se njihova popularnost najviše odnosi na činjenicu da nisu idealne i preskupe. Mnogi su pokušali sami doraditi nogavice, a rezultati su u većini slučajeva loši, a upravo ove traperice govore u to ime.'

The Insider Crop Step Fray ❣Click link in profile to shop

Fotografiju objavljuje MOTHER (@motherdenim)

Dovoljno je čudna činjenica ta da je za nastanak ovih traperica potrebno mnogo više vremena i truda u usporedbi s drugim siluetama. Kaeding otkriva kako su morali proći kroz četiri ili pet krugova iteracija, eksperimentirajući s različitim dužinama i kutovima. 'Želio sam biti siguran da ovaj model traperica izgleda dobro sa svih strana. Zbog toga odlično izgleda na paparazzi fotkama, istovremeno djelujući prepoznatljivo jer odmah možete shvatiti tko stoji iza dizajna traperica', izjavio je Kaeding.

Po pitanju pitanju paparazzi fotki, Tim Heading u prvom se redu referira na Emmu Roberts, mladu glumicu koja je među prvima isfurala njegove traperice. Nakon Emme više nije postojala slavna trendseterica koja nije isprobala čari modela neravnomjernih rubova nogavica ili druge jednako privlačne modele iz kolekcije brenda Mother.

Walk This Way ?? | The stunning @emmaroberts in The Insider Crop Step Fray in Not Rough Enough.

Fotografiju objavljuje MOTHER (@motherdenim)