PODIŽe STAJLINGE

Ova praktična jakna postala je nezamjenjiva i nećete požaliti ako je kupite

13.01.2024 u 18:16

Bionic
Reading

Aktualna ponuda na policama trgovina daje naslutiti da će i ove sezone trend prošivenih jakni i kaputa uživati ogromnu popularnost na modnoj sceni

Od dizajnerskih kolekcija za sezonu jesen/zima 2021./2022. prošivene kapute nalazimo posvuda. Zauvijek povezan sa stilom kraljice Elizabete II., ovaj topli komad iz njezine garderobe često ju je pratio tijekom brojnih događanja na otvorenom, a luksuzne kuće ove su godine odlučile vratiti plemenitost kaputu s dijamantnim uzorkom, jednako modernom koliko i udobnom.

U svijetu modnih ovisnica najpopularnijom verzijom pokazao se model Quilted Ripstock s potpisom brenda Frankie Shop.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Kada je ova lagano podstavljena jakna predimenzioniranog kroja ugledala svjetlo dana, 2021., postala je viralnim komadom preko noći, a popularnosti koju uživa u svijetu fashionistica, po svemu sudeći, svjedočit ćemo i ove sezone.

Otkad termometar pokazuje zimske temperature, kupovne želje diktira hladnoća, a tople verzije prošivenih jakni i kaputa ne prave kompromise u stilu.

Udoban i moderan, prošiveni kaput prilagodit će se različitim figurama i stilovima, a kao i proteklih sezona, i ove je najpoželjniji u klasičnom kaki izdanju.

  • +10
Prošivene jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uvijek prisutan na modnoj sceni, prošiveni kaput dolazi u brojnim varijantama. Popularni skandinavski brend Ganni, primjerice, nudi klasičnu kaki verziju nadograđenu trendi dodatkom koji razbija lovačko-ribički dojam.

Kao i proteklih hladnih sezona, gotovo svi high street brendovi nude raznolike modele prošivenih jakni i kaputa po pristupačnim cijenama.