BAŠ KAO KENDALL

Balayage 'na pola': Pramenovi koji izgledaju prirodno i lako se održavaju

08.05.2023 u 15:04

Bionic
Reading

Popularni balayage na tronu je popularnosti već godinama, a ako se i vama sviđaju suptilni pramenovi kao zanimljivo osvježenje imidža, možda vas inspirira nova frizura Kendall Jenner

Znate li što je to balayage 'na pola'?

Ovo je najprirodnija varijanta popularnih pramenova te će oduševiti one koji vole praktične i jednostavne nijanse zbog kojih nećete stalno morati kod frizera.

Čini se pomalo nestvarno? Samo pogledajte novi look Kendall Jenner na nedavnom događanju Met Gala u New Yorku.

Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: THE HAPA BLONDE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Definitivno je to najcool balayage varijanta ovoga proljeća i uspješno spaja najbolje od balayagea i tehnike ombre jer se posvjetljuje samo donji dio kose. It djevojka današnjice uvijek nas oduševljava svojim fantastičnim frizurama, a iako se najčešće drži svoje tamnosmeđe nijanse, rado isprobava i nešto drugačije tonove, pa smo je vidjeli i kao crvenokosu, svijetlosmeđu...

Kendall je tako fantastično izgledala na Met Gali sa svojom 'half-balayage bojom kose'. U čemu je privlačnost ove nijanse?

U ČAST KAISERU KARLU

Pogledajte sve haljine s najglamuroznije modne zabave u godini

Pogledaj galeriju

Atraktivna 27-godišnja manekenka samo je donji dio kose posvijetlila ovom tehnikom koja je iz sezone u sezonu uvijek vrlo visoko na tronu najpopularnijih pramenova. Radi se o tehnici bojenja u kojoj se boja nanosi tako da se postigne što prirodnija nijansa i efekt kao da je kosa samo posvijetlila na suncu. Obično se biraju tonovi koji su dvije do tri nijanse svjetliji od prirodne boje kose kako ne bi došlo do izrazitog kontrasta pa s takvim pramenovima ne morate često frizeru jer nema vidljivog izrasta.

Balayage na pola još je praktičniji jer je samo polovica kose obojena tom tehnikom.

I ne morate se brinuti oko izrasta jer je look vrlo prirodan i chic.

Kendall je na Met Gali podignula kosu u visoki rep, što je naglasilo pramenove.

Ako pogledate frizuru sprijeda, nećete vidjeti nikakvu promjenu boje kose, no sa strane se vide raskošni pramenovi, a oni su odlična opcija i za brinete, ali i plavuše koje žele samo jedva vidljivo osvježenje imidža.