OSVAJA IZGLEDOM

Ova haljina od 430 kuna postala je veliki hit; Britanke su poludjele za njom

04.12.2019 u 12:30

Bionic
Reading

Poznati britanski modni brend i lanac robnih kuća Marks & Spencer ove je sezone uspio lansirati haljinu koja je postala ogroman hit u svijetu modnih ovisnica iz Ujedinjenog kraljevstva

Stajliš dame iz Britanije posljednjih dana na Instagramu ne prestaju dijeliti fotografije vlastitih stajlinga u znaku crne haljine s bijelim uzorkom, koja se u prodaji nalazi po cijeni od 430 kuna.

Riječ je o haljini britanskog brenda i lanca trgovina Marks & Spencer, a zahvaljujući prihvatljivoj cijeni, i činjenici da uz pravilno stiliziranje predstavlja odličan odabir od jutra do mraka, njezina ogromna popularnost nimalo ne čudi.

Osim navedenog krasi ju satinirana tkanina i plisirani moment u donjem dijelu, uz visoki ovratnik i puf rukave što dodatno potvrđuje njezinu mogućnost da izgledate dotjerano ili casual odjeveno u svakoj prilici.

U ljetnoj sezoni identična haljina predstavljena je u verziji s plavim leopard uzorkom, a poput ovosezonske verzije uživala je ogromnu popularnost na Instagram profilima stajliš djevojaka iz Britanije.